Uitlijnen

Uw auto uitlijnen zorgt voor een veiliger gevoel op de weg. Als u het gevoel krijgt dat uw SEAT naar één kant trekt tijdens het rijden, dan kan het zijn dat uw auto niet goed is uitgelijnd. Maak een online afspraak bij Vallei Auto Groep en laat uw SEAT uitlijnen.

Er wordt soms trilling in de SEAT wielen waargenomen. Hoe groter het wiel hoe gevoeliger voor trillingen. Tijdens het gebruik en door slijtage kunnen er gedurende de looptijd trillingen ontstaan. Dit is een geleidelijk proces en neemt langzaam toe. Hierdoor raakt u er langzaam maar zeker aan gewend. Pas bij de bandenwissel merkt u plotseling het verschil.

Een uitgelijnde auto rijdt veiliger. Bovendien wordt scheeftrekken voorkomen, net als een onstabiel weggedrag. Daarnaast gaan uw banden langer mee. Het voorkomt scheve bandenslijtage en u rijdt veel zuiniger. U bent duurzaam onderweg!

Uw SEAT uitlijnen zorgt voor een betere wegligging en brandstofbesparing, maar wanneer moet u dan de uitlijning laten controleren? Een stoeprandje of kuil over het hoofd gezien? Als u met uw auto ergens tegenaan botst, kan dit afwijkingen in de uitlijning veroorzaken.