Vallei Auto Groep ŠKODA Ede

Wij zijn de officiële ŠKODA dealer in Ede. U kunt terecht bij onze showroom voor diverse occasion modellen. Tevens bent u welkom voor Onderhoud en Reparatie voor uw ŠKODA.

Contactgegevens

Galvanistraat 101
6716 AE Ede
Nederland

Openingstijden

Verkoop

maandag 8:30u tot 20:00u
dinsdag t/m vrijdag 8:30u tot 18:00u
zaterdag 8:30u tot 17:00u

Express Service

maandag t/m vrijdag 07:45u tot 18:00u
zaterdag 07:45u tot 13:00u

Werkplaats en magazijn

maandag 7:45u tot 20:00u
dinsdag t/m vrijdag 7:45u tot 18:00u
zaterdag 7:45u tot 13:00u

Vallei Auto Groep

scoort gemiddeld een
8.9
Op basis van 321 beoordelingen

Heeft u een vraag?

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

ŠKODA dealer Ede

ŠKODA dealer in Ede, Veenendaal of Wageningen met jarenlange ervaring en ruime kennis op het gebied van auto’s gezocht? Maak kennis met Vallei Auto Groep! Wij zijn uw officiële ŠKODA dealer en zijn u graag van dienst bij het aanschaffen van een auto. Of dit nu een occasion is, een lease of een splinternieuw model; wij helpen! Onze werkzaamheden en diensten eindigen niet zodra u bij onze vestiging wegrijdt, want ook voor onderdelen, accessoires onderhoud, reparatie en schadeherstel kunt u terecht bij uw ŠKODA dealer!

ŠKODA dealer met een duurzaam modellenprogramma

Bij uw ŠKODA dealer kunt u terecht voor de nieuwste modellen, maar ook voor ŠKODA occasions. Waar u ook voor kiest, bij deze autofabrikant krijgt u altijd te maken met duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Dankzij het steeds breder en duurzamer wordende modellenprogramma, maakt ŠKODA een verbluffende groei door. Het merk biedt naast de groene, energiezuinige modellen, nog meer voordeel aan zijn rijders.

Uw dealer in ŠKODA modellen

Als ŠKODA dealer zijn wij er ontzettend trots op dat wij deze groene auto’s mogen aanbieden. De technieken worden gecombineerd met betrouwbare en innoverende designs. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van een slimme prijs-kwaliteitverhouding en zijn er brandstof besparende toepassingen toegevoegd aan de modellen. Kortom, de ideale keuze voor consumenten die op zoek zijn naar modern, groen en innovatie in één. De Citigo CNG Greentech is bijvoorbeeld een auto waarmee u op aardgas rijdt. Zuinige motoren, minder CO2-uitstoot en goed voor het milieu!

Neem direct contact op met uw ŠKODA dealer in Ede

Vallei Auto Groep is uw dealer in ŠKODA modellen. Wij zijn u graag van dienst wanneer u een nieuwe auto wilt aanschaffen. Wilt u leasen of zakelijk rijden in een nieuw model van ŠKODA? Dan zijn onze specialisten u graag van dienst. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op 0318 – 696 000. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze vestigingen!