ŠKODA OCTAVIA: slimste features in een nieuw design

Vanaf € 23.690 of € 415,-* pm rijd je de ŠKODA Octavia

Nog strakker, slimmer en de ruimste in zijn klasse. Dit is de nieuwe ŠKODA OCTAVIA. Hij heeft een nog scherper design, nieuwe assistentie- en infotainmentsystemen en biedt jou het nieuwste op het gebied van connectiviteit.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Een greep uit ons aanbod

ŠKODA Octavia

ŠKODA Octavia

Combi 1.0 TSI 115PK Greentech Ambition Business Business upgrade pakket
 • DAB+ ontvanger
 • 16 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 28.384,-
ŠKODA Octavia

ŠKODA Octavia

Combi 1.0 TSI 115PK Greentech Ambition Business Business upgrade pakket
 • DAB+ ontvanger
 • 17 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 28.775,-
ŠKODA Octavia

ŠKODA Octavia

Combi 1.0 TSI 115PK Greentech Ambition Business Business upgrade pakket
 • DAB+ ontvanger
 • 17 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 28.775,-
ŠKODA Octavia

ŠKODA Octavia

Combi 1.0 TSI 115PK DSG Greentech Ambition Business
 • Business upgrade pakket
 • Stoelverwarming
 • 16 inch lichtmetalen velgen
Prijs € 30.140,-

Nieuwe design

De nieuwe OCTAVIA is stoer en modern. Het strakke lijnenspel begint bij de dubbele koplampen en loopt door over de hele auto. Ook op de kleinste details is gelet, waardoor de nieuwe OCTAVIA van top tot teen af is.

ŠKODA infotainment

Infotainment Online

Waar je ook naar toe gaat met de OCTAVIA, je bent overal online. Infotainment Online, standaard op de navigatiesystemen Amundsen en Columbus, verbindt de buitenwereld met je ŠKODA. Zo ben je op de hoogte van het verkeer op je route, het nieuws en het laatste weerbericht.

De ruimste in zijn klasse

Net als zijn voorganger, is ook de nieuwe ŠKODA OCTAVIA de ruimste auto in zijn klasse. Hij heeft een maximale laadruimte van 1.580 liter. Daarnaast heb je voor én achterin heel veel beenruimte. Comfortabel rijden dus.

Adaptieve snelheidsregelaar

Tal van moderne rij-assistenten maken elke rit in de nieuwe OCTAVIA extra veilig. Ze helpen je snel te reageren op alles wat de weg voor je in petto heeft. Zo zorgt de adaptieve snelheidsregelaar bijvoorbeeld voor voldoende afstand op je voorganger als je Cruise Control hebt ingeschakeld.

ŠKODA

SMARTLINK+

ŠKODA Smartlink+

Met SmartLink+ (het connectiviteitspakket van ŠKODA, dat MirrorLink®, Apple CarPlay en Android Auto ondersteunt) kan je onderweg veilig telefoneren via het infotainmentsysteem.

MIJN ŠKODA APP

ŠKODA app

Met deze app heb je alle informatie over je OCTAVIA bij de hand. Zie op afstand of je ŠKODA op slot staat, of de handrem is aangetrokken en wanneer je moet tanken. Je kunt nu ook parkeren met de Mijn ŠKODA App, zo betaal je nooit te veel.

ONLINE VERKEERSINFORMATIE

ŠKODA verkeersinformatie

Bereik je bestemming gemakkelijk met de actuele verkeersinformatie, zodat je elke keer je bestemming vindt en de slimste weg kiest. Waar je ook naar toe gaat, je komt er eenvoudig en snel.

ŠKODA OCTAVIA
ŠKODA OCTAVIA

Ontdek de nieuwe features van het interieur

Uitvoeringen ŠKODA Octavia

Active

Comfortabel in ruimte

ŠKODA Octavia

Vanaf  23.690 private lease  406 p/m

Ambition

Populaire allrounder

ŠKODA Octavia

Vanaf  24.490

Style

Smaakvol in uitrusting

ŠKODA Octavia

Vanaf € 30.290

Ambition Business

Zakelijke ambitie

ŠKODA Octavia

Vanaf  25.090 private lease  441 p/m

Style Business

Stijlvolle luxe

ŠKODA Octavia

Vanaf  28.290 private lease  476 p/m

Sport Business

Topsporter van de zaak

ŠKODA Octavia

Vanaf  27.090

Toch liever de COMBI?

De nieuwe ŠKODA OCTAVIA is met hetzelfde gemak en comfort ook beschikbaar als COMBI.

ŠKODA OCTAVIA COMBI

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Koop de ŠKODA Octavia bij Vallei Auto Groep

De officiële ŠKODA autodealer in Ede, Veenendaal en Wageningen.

De ŠKODA Octavia kunt u bewonderen in onze showroom bij onze vestiging in Veenendaal. Vallei Auto Groep is de officiële ŠKODA dealer in de Vallei-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan ŠKODA modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Bovendien kunt u voor Service terecht bij onze drie vestigingen: Ede, Veenendaal en Wageningen.

Ik heb interesse in de ŠKODA Octavia

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door ŠKODA Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.