Volkswagen Crafter occasion

Een Volkswagen Crafter occasion kopen? Dan bent u bij Vallei Auto Groep aan het juiste adres! Dit model is dé ideale bedrijfswagen waarmee u alles kunt vervoeren. Met zijn royale schuifdeur en indrukwekkende laadruimte kan de bedrijfswagen alles aan. Niet voor niks is deze occasion geliefd onder vakmensen en ondernemers. Bij Vallei Auto Groep treft u een breed assortiment met scherp geprijsde occasions aan. Zo is er voor iedereen een ideale tweedehands bedrijfswagen te vinden.

Volkswagen Crafter occasion met zekerheid

Een occasion is bij Vallei Auto Groep altijd gekenmerkt met één van onze labels: Vallei Auto Groep Selectie of Das Welt Auto. Hierdoor kiest u voor een occasion met zekerheid. Lees hier meer informatie over een Volkswagen Crafter occasion van Vallei Auto Groep.

Volkswagen Bedrijfswagens Crafter

Volkswagen Crafter occasion bij Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is een officiële dealer van Volkswagen en biedt goed onderhouden occasions aan. Wanneer u kiest voor een tweedehands auto bij Vallei Auto Groep komt u niet voor verassingen te staan. De historie van alle occasions zijn bekend en omvat naast de afleveringsgegevens ook onderhoudsgegevens. Hiernaast wordt iedere occasion op 130 punten gecontroleerd en waar nodig met originele onderdelen bijna in nieuwstaat geleverd. Pas als een occasion de checklist foutloos doorloopt, is de occasion goed genoeg om in één van onze vestigingen te komen. Uiteraard zijn de occasions volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Kortom, bij Vallei Auto Groep kiest u voor een auto met zekerheid!

Volkswagen Crafter occasion modellen

De VW Crafter kent 8 versies waarbij de lengte van de wielbasis en het dak van elkaar verschillen. Zo zijn er versies met een normaal dak, verhoogd dak en een extra verhoogd dak. Per hoogte van het dak kan de lengte van de wielbasis verschillen. Zo kan het model uitgerust zijn met een korte wielbasis, middellange wielbasis, lange wielbasis of met een overhang. Hierdoor verschilt het laadvermogen per versie.

Volkswagen Crafter occasion leasen, financieren en/of verzekeren?

Bij Vallei Auto Groep kunt u een occasion leasen, financieren en verzekeren. Kiest u voor een financiering, dan kiest u voor vaste maandlasten, vaste looptijden en vaste rente. Bekijk hier informatie over het leasen, financieren en verzekeren van een Volkswagen Crafter occasion.

Een greep uit ons aanbod