Service

Vallei Auto Groep is de officiële dealer voor onderhoud en reparatie aan uw Volkswagen Bedrijfswagen. Bij ons bent u aan het juiste adres, wij kennen uw Volkswagen Bedrijfswagen immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw Volkswagen Bedrijfswagen zo goed mogelijk van auto service te voorzien.

Werkplaats afspraak maken
Audi service
Economy service
Haal & Breng service
Haal & Breng service

Laat u ophalen of thuisbrengen terwijl uw auto in de werkplaats is.

Banden
Audi specialist
Ruitschade
Volkswagen servicebeurt
Onderhoud
Audi service

Onderhoud

Vóór elk Volkswagen Bedrijfswagen onderhoud stelt Vallei Auto Groep, in overleg met u, een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. U kunt er op rekenen dat uw Bedrijfswagen op tijd klaar staat en dat de afspraken zullen worden nagekomen.

En dat alles tegen altijd vaste lage onderhoudsprijzen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent! Bij Vallei Auto Groep kunt u kiezen voor verschillende onderhoudsvormen voor het auto onderhoud.

7 Servicebeloften
8 Service beloften
Long Life Service
Long life bedrijfswagens Volkswagen
Economy Service
Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service
APK € 25
Vallei Auto Groep, APK, service

Klein probleem of mankement?

Rijd langs zonder afspraak.

Banden nodig of wisselen?

Bekijk het aanbod.

Volkswagen Service Dialoog

Volledige transparantie.

Airco onderhoudsbeurt

Wanneer uw airco onderhoud nodig?

Schade of pech

Vallei Auto Groep zorgt bij schade of pech dat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt gaan. Wij staan voor u klaar niet alleen in Nederland, maar ook in Europa met de mobiliteitsservice.

Met een gecertificeerd schadeherstelbedrijf, kunnen wij elke schade weer herstellen. Kortom, wij zorgen er voor dat u altijd mobiel blijft.

Online schadeformulier

Schade aan uw auto?

Grote en kleine schade snel hersteld.

Barst in de voorruit?

Vakkundig en snel gerepareerd.

Pech onderweg?

Wij helpen u snel weer op weg.

Garantie

Zorgeloos en risicoloos in uw Volkswagen Bedrijfswagen rijden? Dat kan! Met de uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie krijgt u standaard bij een nieuwe Volkswagen 2 jaar garantie. Voor de Crafter geldt zelfs drie jaar standaard fabrieksgarantie. Ook kunt u deze 2 of 1 jaar verlengen met de Extra Garantie.

Volkswagen Extra Garantie
Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie

Twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte kosten

Extra Services

Wij doen er alles aan om het rijden in uw Volkswagen Bedrijfswagen voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Vallei Auto Groep biedt diverse handige diensten aan, zoals de voordelige checks, vervangend vervoer, de haal & breng service.

Ook kunt u gebruik maken van handige apps en navigatie-updates. Wat u ook nodig heeft, wij helpen u graag op weg. Zo bent u altijd connected en mobiel.

Flexibele openingstijden
Flexibele openingstijden

Wij kijken niet zo op de klok

Vallei Auto Groep

scoort gemiddeld een
8.9