Volkswagen Bedrijfswagens Garantie

U rijdt in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen altijd met de uitgebreide standaard garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Voor de Crafter geldt zelfs drie jaar met een kilometerbeperking tot 250.000 km. Na een betaalde reparatie door Vallei Auto GroepĀ krijgt u een garantie van twee jaar zonder kilometerbeperking. Alle benodigde originele Volkswagen onderdelen zijn inbegrepen bij de Volkswagen bedrijfswagens garantie.

Carrosseriegarantie

Uw Volkswagen bedrijfswagen moet er na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als de dag waarop u hem kocht. De carrosserie is daarom verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten. Volkswagen geeft u maar liefst 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit. Hierop geldt de volgende uitzondering:

  • 8 jaar voor de Transporter/Caravelle (vanaf modeljaar 1999)
  • 6 jaar voor de Amarok

Garantie op originele onderdelen

De garantietermijn voor originele onderdelen en ruildelen geldt tot 2 jaar na aankoopdatum, zonder kilometerbeperking. Als een onderdeel binnen
de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke termijn ook op dit onderdeel van kracht. De oorspronkelijke garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging. Deze garantie geldt ook voor aangekochte originele Volkswagen Bedrijfswagens accessoires.

Lakgarantie

Uw Volkswagen bedrijfswagen wordt in de fabriek met veel zorg in de juiste kleur gespoten. De lak bestaat uit meerdere lagen waardoor er een optimaal resultaat ontstaat. Op een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen krijgt u daarom een lakgarantie van drie jaar.

Volkswagen Bedrijfswagens Garantie