Showroom Bedrijfswagens

Welkom bij Bedrijfswagencentrum Vallei Auto Groep. Dé specialist op het gebied van Volkswagen Bedrijfswagens in Midden-Nederland. Wij hebben alle kennis in huis om uw wagenpark te voorzien van een van onze Volkswagen Bedrijfswagen modellen. Wij denken graag mee met u als ondernemer. Bovendien staan onze bedrijfswagen specialisten 24/7 voor u klaar in onze showroom Bedrijfswagens om u van advies en hulp te voorzien.

Naast alle Service die wij u aanbieden, doen wij u 7 servicebeloften waar u ons aan kunt houden. U kunt rekenen op een uitstekende service bij Vallei Auto Groep. We laten u zo kort mogelijk wachten op service waar u toch al niet op zat te wachten. Dat is één van de 7 servicebeloften waar u ons aan kunt houden.

Service

Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw bedrijfswagen zo goed mogelijk van service te voorzien. Wij bieden service vanuit Maatwerkcentrum Ede en de showroom Veenendaal, en ook in Wageningen en Scherpenzeel.

Voorraad

Vallei Auto Groep heeft tientallen Caddy, Transport en Crafter modellen direct uit voorraad leverbaar. Onze adviseur Michael van Houten kan u alles vertellen over specificaties van deze bedrijfswagens.

Maatwerk?

Interesse in uw specifieke bedrijfswageninrichting voor een Caddy, Transporter, Crafter of Amarok? Dan kunt u contact opnemen met onze adviseurs van Maatwerkcentrum Veenendaal. Zij helpen u graag verder.

Zakelijk

Volkswagen Bedrijfswagens voor uw bedrijf? Bij Vallei Auto Groep Zakelijk hebben wij een team specialisten die ieder mobiliteitsvraagstuk kan oplossen. Neem contact op met Fleetsales manager Ben van Voskuilen en zijn team.

Contact

Onze bedrijfswagencentra hebben flexibele openingstijden. Neem contact met ons op en wij plannen een intakegesprek met u in. Onze specialisten zijn ook ’s avonds te bereiken via telefonisch contact, skype of chat.