SEAT Private lease

SEAT private lease laat u verzorgen door Vallei Autolease. Bij ons geniet u namelijk van alle voordelen die private lease u kan brengen. Private lease SEAT wordt bij ons immers geleverd met niet alleen een kwalitatief goede auto, maar ook de verzorging van alle randzaken. U hoeft zich dus niet meer druk te maken om onderhoud-, of reparatiekosten, kosten voor bandenvervanging of afschrijvingskosten. Uw SEAT private lease is daarnaast all-risk verzekerd met daarbij ook een inzittendenverzekering. De kosten bij pechhulp en kosten voor het brengen en ophalen nemen wij ook voor onze rekening. Wij verzorgen daarbij, indien nodig, na 72 uur ook nog eens vervangend vervoer.

SEAT private lease met een ruime keuze aan modellen

SEAT private lease bij Vallei Autolease biedt u de keuze aan een tal van modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de kleine en supervoordelige SEAT Mii al voor € 225 per maand bij ons leasen. De ruimere Ibiza en Leon mogen natuurlijk ook niet in onze selectie ontbreken en zijn perfect voor de automobilisten die zowel op de stad als op de snelweg lekker willen rijden. Zoekt u meer ruimte en meer comfort dan kunt u via onze SEAT private lease ook kiezen voor SUV’s als de SEAT Arona of de SEAT Ateca. Tenslotte is het ook mogelijk om te kiezen voor de stationwagen uitvoering van de SEAT Leon, namelijk de SEAT Leon ST. Bij Vallei Auto Groep rijdt u zoals u wilt in uw favoriete SEAT.

SEAT Mii

Vanaf € 225,- per maand

SEAT Mii private lease

SEAT Ibiza

Vanaf € 249,- per maand

SEAT Ibiza private lease

SEAT Leon

Vanaf € 359,- per maand

SEAT Leon private lease

SEAT Arona

Vanaf € 319,- per maand

SEAT Arona private lease

SEAT Ateca

Vanaf € 439,- per maand

SEAT Ateca private lease

SEAT private lease met ons stappenplan

Het stappenplan, dat wij voor u hebben opgesteld, zorgt er voor dat u snel uw eigen SEAT private lease auto rijdt. U kiest uw geprefereerde private lease SEAT en stelt vervolgens het leasecontract in zoals u dat wilt. U krijgt daarna de mogelijkheid de uitvoering van uw gekozen SEAT te bepalen en als u klaar bent klikt u op bevestigen. Wij sturen dan zo snel mogelijk een offerte naar u op. Met eventuele vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier, of kunt u ervoor kiezen ons direct op te bellen op 0318 – 509 996. Wij komen graag met u in contact.

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

Private lease

Ik heb interesse in SEAT Private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Vallei Autolease. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.