Private lease SEAT Ateca

Private lease van een SEAT Ateca? Deze robuuste en hoog opgezette SUV staat nu voor u klaar bij Vallei Auto Groep. De SEAT Ateca private lease auto is de eerste SUV die is uitgebracht door SEAT en is net een slag groter dan de latere Arona. Het ontwerp van de Ateca gaat uit van scherpe lijnen en samen met de trapeziumvormige grill creëert dit een sportief uiterlijk. De Ateca rijdt daarnaast uiterst prettig en comfortabel. Tijdens het rijden zult u daarom de hectiek van de buitenwereld even vergeten en waant u zich in een oase van rust.

U rijdt de private lease SEAT Ateca – Wij verzorgen de rest

Via private lease de SEAT Ateca rijden bij Vallei Auto Groep is heel eenvoudig. Wij gaan namelijk uit van een zeer simpele constructie. Deze komt erop neer dat u elk maand een vaste premie betaalt, de auto voorziet van brandstof en dat wij de andere zaken voor onze rekening nemen. Op het moment dat u onvoorziene schade oploopt aan uw SEAT Ateca private lease auto kunt u deze vervolgens gratis langsbrengen voor reparatie. Dit geldt ook voor het noodzakelijke onderhoud aan de auto. De private lease SEAT Ateca is daarnaast allriskverzekerd en komt ook met een inzittendenverzekering. Mocht u de auto langer dan 72 uur kwijt zijn voor reparaties, dan krijgt u van ons ook nog eens vervangend vervoer. In principe blijft voor u dus alleen het rijden en tanken over.

Volg ons stappenplan snel en eenvoudig naar uw private lease SEAT Ateca

Het stappenplan dat wij voor u hebben bedacht leidt u nu heel gemakkelijk naar uw eigen SEAT Ateca private lease auto. U gaat van start door te kiezen voor de SEAT Ateca. De tweede stap is het samenstellen en bijwerken van uw leasecontract. Stap drie en tevens de laatste stap is het kiezen welke uitvoering van de Ateca u wenst te rijden. U rondt het stappenplan af door te bevestigen. Wij sturen daarna een offerte naar u op. Wilt u ons nog vragen stellen over de SEAT Ateca private lease auto? Dan kunt u het contactformulier invullen. Vallei Auto Groep treedt dan zo snel mogelijk met u in contact. U kunt ons ook bellen op 0318 – 509 996. Wij hopen spoedig van u te horen!

Ik heb interesse in de SEAT Arona private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Vallei Autolease. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.