Service

Vallei Auto Groep is de officiële dealer voor onderhoud en reparatie aan uw ŠKODA. Bij ons bent u aan het juiste adres, wij kennen uw ŠKODA immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw ŠKODA zo goed mogelijk van auto service te voorzien.

Schade of pech

Werkplaats afspraak plannen
ŠKODA service
ŠKODA service
ŠKODA service
Mijn SKODA App: Get connected!
ŠKODA service
Banden
ŠKODA service
Ruitschade
Volkswagen servicebeurt
Onderhoud
ŠKODA service

Onderhoud

Vóór elk ŠKODA onderhoud stelt Vallei Auto Groep, in overleg met u, een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. U kunt er op rekenen dat uw ŠKODA op tijd klaar staat en dat de afspraken zullen worden nagekomen.

En dat alles tegen altijd vaste lage onderhoudsprijzen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent! Bij Vallei Auto Groep kunt u kiezen voor verschillende onderhoudsvormen voor het auto onderhoud.

ŠKODA Service App
Longlife onderhoud
SKODA onderhoud
Vast onderhoud
SKODA Long Life onderhoud, service, onderhoud

Klein probleem of mankement?

Rijd langs zonder afspraak.

Banden nodig of wisselen?

Bekijk het aanbod.

Goed werkende remmen?

Laat uw remmen nakijken.

Airco onderhoudsbeurt

Heeft uw airco onderhoud nodig?

Schade of pech

Vallei Auto Groep zorgt bij schade of pech dat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt gaan. Wij staan voor u klaar niet alleen in Nederland, maar ook in Europa met de mobiliteitsservice.

Met een gecertificeerd schadeherstelbedrijf, kunnen wij elke schade weer herstellen. Kortom, wij zorgen er voor dat u altijd mobiel blijft.

Online schadeformulier

Schade aan uw auto?

Grote en kleine schade snel hersteld.

Barst in de voorruit?

Vakkundig en snel gerepareerd.

Pech onderweg?

Wij helpen u snel weer op weg.

Garantie

Bij ŠKODA is garantie standaard. Dat je in een uitstekende auto rijdt, is al zeker. Maar daarbovenop hebben nieuwe ŠKODA’s een garantietermijn van twee jaar, vanaf de aflevering door de officiële ŠKODA-dealer, met uitzondering van slijtagedelen. Op je carrosserie en lak zit nog langer garantie! Moet u uw SKODA laten repareren? Dan ontvangt u 4 jaar reparatiegarantie.

ŠKODA Reparatie garantie
Reparatiegarantie

4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de dealer heeft verricht.

ŠKODA Extra Garantie
Vallei Auto Groep, service, verlengde garantie

2 jaar extra verzekerd tegen onverwachte kosten.

Extra Services

Wij doen er alles aan om het rijden in uw ŠKODA voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Vallei Auto Groep biedt diverse handige diensten aan, zoals de voordelige checks, vervangend vervoer en de haal & breng service.

Ook kunt u gebruik maken van handige apps en navigatie-updates. Wat u ook nodig heeft, wij helpen u graag op weg. Zo bent u altijd connected en mobiel.

Voordelige Airco-onderhoudsbeurt
Vallei Auto Groep, service, airco onderhoud

Airco-onderhoud nu € 99 incl. gratis wasbeurt.

Gratis zaterdaghulp
SKODA zaterdaghulp boedelbak

Zaterdag boedelbak. Als je wel wat hulp kunt gebruiken.

ŠKODA service

ŠKODA service laat u verrichten door Vallei Auto Groep. Wij zijn immers de officiële ŠKODA service dealer en daardoor de specialist in onderhoud en reparatie aan uw ŠKODA auto. Service geleverd door Vallei Auto Groep betekent daarom kiezen voor zekerheid, kwaliteit en weer zorgeloos kunnen rijden. Rijdt u een nieuwe ŠKODA dan heeft u automatisch 2 jaar garantie (uitgezonderd slijtagedelen). Wanneer u vervolgens gebruik maakt van de diensten van Vallei Auto Groep dan bieden wij u hier bovenop nog eens 4 jaar reparatiegarantie. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd kunt genieten van uw ŠKODA.

ŠKODA service van Vallei Auto Groep

ŠKODA service eindigt bij Vallei Auto Groep niet bij het standaardpakket. Naast onderhoud en reparatie bieden wij u namelijk extra services aan, die het rijden voor u zo comfortabel mogelijk maken. U kunt daarom bij ons terecht wanneer u uw winterbanden wilt omwisselen voor zomerbanden (of vice versa), uw airco wilt laten voorzien van een servicebeurt, of bijvoorbeeld uw ruitenwissers wilt laten vervangen. Vallei Auto Groep is van alle markten thuis en wij zijn erop gericht u te helpen. Zo kunt u ook bij ons langskomen voor infotainment services, wanneer u uw sleutel kwijt bent, of voor vervangend vervoer. Rijdt u dus een ŠKODA Octavia, een ŠKODA Fabia of een andere auto van dit prachtmerk? Kies dan voor de services van Vallei Auto Groep.

Maak nu een afspraak

Wanneer u behoefte heeft aan een excellente ŠKODA service beurt kiest u voor Vallei Auto Groep. Een afspraak met ons plannen is daarom heel gemakkelijk. U klikt eenvoudigweg op ‘plan direct een werkafspraak‘ en vult het kenteken van uw auto in. Via enkele simpele stappen komt u dan snel tot een afspraak met Vallei Auto Groep. Belt u liever direct? Onze vestiging in Veenendaal is te bereiken op 0318 – 509 960. De telefoonnummers voor de overige vestigingen vindt u onder contact. Hier kunt u ook een vraag stellen via ons contactformulier.

Vallei Auto Groep

scoort gemiddeld een
8.6