Audi A3 Sportback

Extra scherp actietarief

van € 589*

De Audi A3 Sportback is nu extra voordelig te rijden. Kies voor een geselecteerd MHEV S tronic Pro Line model profiteer van dit uitzonderlijk lage maandbedrag. Vraag onze verkoopadviseurs voor de deelnemende actiemodellen. De looptijd van het private lease contract is 60 maanden met 10.000 km per jaar. 

 

Nu € 2.500 extra inruilpremie

Koop jij een nieuwe Audi en ruil je je oude auto in? Dan krijg je tijdelijk extra inruilvoordeel bij Vallei Auto Groep. Dit voordeel kan oplopen tot wel € 2.500! Zo heb je nog meer reden om nu voor een Audi te kiezen. 

 

Ontdek de vernieuwde Audi A3

De vernieuwde Audi A3 is onthuld. Dit succesnummer is sportiever, comfortabeler én digitaler dan ooit. Zijn standaarduitrusting is verder uitgebreid en hij beschikt over diverse on demand functies. Nieuw in het gamma is de A3 allstreet, een praktische cross-over met een stoere offroad-look waarmee Audi na de Sportback en Limousine een derde carrosserievariant aan de A3-familie toevoegt. 

Ontdek meer

Audi A3

Private lease bij Vallei Auto Groep

De Audi A3 Sportback is sportief, zelfverzekerd en volledig gedigitaliseerd. Ook het interieur is sportief en digitaal. Het dashboard, op de bestuurder gericht, met een 10,1 inch MMI-touchscreen en een hoogglans zwarte afwerking. 

Bereken hier het private lease tarief

Zakelijke lease deal

Profiteer nu van onze exclusieve zakelijke lease deal. Rijd nu een A3 Sportback van € 645 voor maar € 619 per maand* 

* Op basis van 60 maanden en 20.000km per jaar.

A3

Exterieur

Dit is de nieuwe Audi A3 Sportback als edition one in Atolblauw metallic. Hij oogt sportief dankzij de welvingen in de spatborden, wielen die ver uit elkaar staan en een doorlopende lijn bovenaan de flank. Aan de voorkant zit de kenmerkende Audi singleframe-grille, voorzien van een rooster met honingraatstructuur.

Audi drive

Audi drive select

Rijden is genieten in de nieuwe Audi A3 Sportback. Met zijn progressief werkende besturing en de mogelijkheid om via Audi drive select het rijkarakter aan te passen, is hij geschikt voor elke route. Met Audi drive select laat u de auto de nadruk leggen op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. U kunt het denkwerk ook aan de A3 Sportback zelf overlaten of via het Audi drive select-menu een eigen mix van settings bepalen.

Audi A3

Moderne bediening en infotainment

Alle functies in de nieuwe Audi A3 Limousine zijn snel te vinden en trefzeker te bedienen. Een mooi voorbeeld daarvan is MMI navigatie plus met MMI touch. Het uitgebreide digitale dashboard ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head-up display leveren feilloos alle informatie die u als bestuurder wilt zien. Voor puur luistergenot is er het Bang & Olufsen Premium sound system met 3D-sound.

Koop de Audi A3 bij Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is de officiële Audi dealer in de Vallei en KAN-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Audi modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde actietarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.

Audi A3 private lease

De Audi A3 is één van de meest verkochte Audi modellen en dat is ook met een goede reden. Het is namelijk een compacte middenklassenauto, maar met een luxe tintje. Op het moment dat je kiest voor het private leasen van een Audi A3, dan profiteert je van nog meer voordelen dan de auto al eigenlijk te bieden heeft. Niet alleen profiteert je van het genot van deze auto, maar private lease bij Vallei Auto Groep betekent ook complete ontzorging. Dit komt doordat wij alle kosten, zoals onderhoud, reparaties en pechhulp, op onze rekening nemen. Op deze pagina vertellen wij jou met alle plezier meer over het private leasen van een Audi A3 bij Vallei Auto Groep.

Het genot van private lease Audi A3

Op het moment dat je kiest voor een Audi A3 met private lease, dan betekent dit dat je gereed staat voor ongelimiteerd rijgenot. De A3 is namelijk een compacte, maar luxe auto binnen het middenklasse segment. De auto wordt gekenmerkt door haar strakke lijnen, waardoor deze er zeer modern en sportief uitziet. Het kan worden omschreven als een echte allrounder, waardoor het de ideale auto is om in te rijden. De auto is geschikt voor lange afstanden, maar door de compactheid is het ook uitermate geschikt voor in de stad. Bij Vallei Auto Groep profiteert je van de gunstige voordelen die het private leasen van een Audi A3 te bieden heeft. Voor een scherp bedrag per maand kunt je de Audi A3 leasen zonder dat jij je ook maar een moment zorgen hoeft te maken over factoren als verzekering, schade en onderhoud. Dit nemen wij namelijk voor jou uit handen. Het enige wat jij zelf hoeft te doen, is te tanken. Dit betekent complete ontzorging.

Ruime keuze uit verschillende Audi A3 uitvoeringen

Op het moment dat je een Audi A3 wilt private leasen via Vallei Auto Groep, dan zal het je al snel opvallen dat je een enorme keuze hebt met betrekking tot de opties en uitvoeringen. Onze private lease Audi A3 sportback en limousine varianten komen namelijk in meer dan 30 uitvoeringen. Hierdoor kunt je de auto geheel samenstellen op basis van jouw eigen voorkeuren. Groot voordeel is dat wij een omvangrijk aanbod hebben, waardoor veel van onze varianten direct uit onze voorraad leverbaar zijn. Hierdoor hoef je niet lang te wachten tot je eindelijk kunt genieten van jouw nieuwe lease auto.

 

 

Audi A3 private lease: onbezorgd rijden

Simpel gezegd houdt het private leasen van een Audi A3 het volgende in: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden tegen een vast maandbedrag. De enige kosten die je, naast het leasecontract maakt, zijn de brandstofkosten. De auto is Allrisk verzekerd, waardoor je niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Je kunt dus zonder bijkomende kosten in een nieuwe auto rijden! Wat wel belangrijk is om te weten, is dat de auto eigendom blijft van Vallei Auto Groep. Aan het eind van het leasecontract kun je wel direct overstappen op een nieuw contract en dus een nieuwe auto.