Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron Launch edition

Met onder andere:

 • LED koplampen / achterlichten
 • Volautomatische airconditioning
 • Interieurvoorverwarming / -ventilatie
 • Cruise control inclusief snelheidsbegrenzer
 • Laadkabel voor openbare laadpunten (mode 3)
 • Metallic lak.

 

 

Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron Launch edition Advanced

Bevat bovenop de "Launche edition" onder andere:

 • Sportstoelen
 • MMI navigatie plus
 • Audi virtual cockpit
 • Matrix LED koplampen
 • Sportstoelen
 • LED achterlichten met doorlopend achterlicht

Ik ben geïnteresseerd 

Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron Launch edition Advanced Plus

Bevat bovenop de "Launch edition Advanced" onder andere:

 • Panorama dak
 • Warmtepomp 
 • Parkeerhulp plus
 • Achteruitrijcamera
 • Adaptive cruise control

 

Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron Launch edition S Competition

Bevat bovenop de "Launche edition Advanced Plus" onder andere:

 • S line exterieur
 • S line interieur
 • Privacy glas
 • Optiekpakket zwart
 • Velgen, lichtmetaal 9] x 20 "5-Y-spaak"- design
 • Audi drive select

Ik ben geïnteresseerd 

Elektrisch offensief van Audi

In september 2018 startte Audi zijn elektrische offensief met de e-tron. In de periode tot 2025 komen er in totaal 12 volledig elektrisch aangedreven modellen van het merk op de markt. Audi verwacht dat het dan een derde van alle verkopen met geëlektrificeerde modellen zal realiseren.

Het gamma van elektrisch aangedreven Audi’s wordt heel breed: van een compacte hatchback tot en met een luxe model. Naast SUV’s als de e-tron en e-tron Sportback, komen er ook Avant-modellen en andere carrosserievarianten. Zo is onlangs de volledig elektrische Audi e-tron GT onthuld.

Ik ben geïnteresseerd 

E-ASY OP WEG: SLIMME LAADPUNTEN

Vallei Auto Groep biedt de slimme laadpunten van e-asy op weg. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft e-asy op weg twee slimme laadpunten geselecteerd voor thuis of op de zaak. Onderweg laden bij ruim 100.000 laadpunten in Europa kan eenvoudig met de e-asy op weg laadpas of handige laadsleutelhanger. Onze e-asy op weg adviseurs helpen je graag verder om de meest passende laadoplossing voor jou samen te stellen. Daarbij wordt rekening gehouden met de laadbehoefte, de mogelijkheden van de elektriciteitsaansluiting, het laadstation en niet te vergeten de laadmogelijkheden van de auto.

Meer over laadoplossingen

Q4 e-tron

Twee elektromotoren, electric quattro

De twee Audi Q4 e-tron's delen ook hun technische basis. Zo hebben ze twee elektromotoren (225 kW systeemvermogen) en electric quattro vierwielaandrijving zonder mechanische verbinding tussen de voor- en achteras.
Voor maximale efficiency wordt onder normale omstandigheden vooral de 150 kW sterke elektromotor achter gebruikt. Als de bestuurder meer vermogen vraagt of als de omstandigheden daar aanleiding toe geven, komt de elektromotor vóór (75 kW) automatisch ook in actie. De acceleratie van 0-100 km/u duurt 6,3 seconden, de topsnelheid is begrensd op 180 km/u.

De 82 kWh-batterij bevindt zich in de wagenbodem. Hij is goed voor een WLTP-actieradius van 450 kilometer* (ruim 500 kilometer* voor achterwielaangedreven versies). Met de maximale laadsnelheid (125 kW) is het accupakket in circa 30 minuten tot 80% te laden. De gunstige stroomlijn (Cw 0,26), slimme recuperatiemogelijkheden en een innovatief warmtemanagement met warmtepomp dragen bij aan maximale efficiency.

 

Sportief en precies

De lage en centrale plaatsing van alle componenten van de aandrijflijn, waaronder het 510 kg wegende batterijsysteem, vormt in de Audi Q4 Sportback e-tron de basis voor een zeer sportief weggedrag. Ook de gewichtsverdeling (50/50 over de voor- en achteras) speelt hierbij een belangrijke rol.

Vóór heeft de Q4 Sportback e-tron een McPherson-ophanging met adaptieve schokdempers en achter een multilink-as, eveneens met adaptieve dempers.

 

Q4 e-tron

Design met familietrekjes

Door de aflopende daklijn en de schuingeplaatste D-stijlen die overgaan in een spoiler, lijkt de Q4 Sportback e-tron langer dan de Q4 e-tron. De sterke familieband wordt zichtbaar door onder meer de lichtstrip tussen achterlichtunits, de e-tron lichtsignatuur van de koplampen, het opvallende design van de diffuser achter (met verlicht e-tron-logo), het oer-quattro-design van de wielkasten en de 22 inch lichtmetalen velgen. Beide modellen hebben ook de typische e-tron-grille.

Ik ben geïnteresseerd 

Q4 e-tron

Augmented reality

De Q4 e-tron is ondanks zijn compacte afmetingen zeer ruim binnenin. Hij heeft geen traditionele middentunnel - die relatief veel plaats inneemt - en een wielbasis van maar liefst 2,77 m. Het ruimtelijke karakter wordt nog eens benadrukt door lichte kleuren. De bestuurder heeft de beschikking over een virtual cockpit en een groot head-up display met een nieuwe augmented reality-functie. In het stuur zijn touch-elementen voor de bediening van veel gebruikte functies geïntegreerd en boven de middenconsole bevindt zich een 12,3-inch touchscreen voor de bediening van infotainment- en voertuigfuncties.

 

Q4 e-tron

Herkenbaar e-tron

Doordat hij designelementen met de e-tron deelt, laat de Q4 e-tron direct zien een elektrisch aangedreven Audi te zijn. Punten van overeenkomst zijn onder meer de gesloten grille, de uitgesproken ‘quattro’-wielkasten en het duidelijk geaccentueerde plaatwerk rond de dorpels, dat duidt op de aanwezigheid van een batterij. De Audi Q4 e-tron heeft dankzij de licht aflopende daklijn een zeer dynamisch silhouet en 22-inch wielen versterken de sportiviteit van het ontwerp nog eens. De achterlichtunits zijn door middel van een lichtband met elkaar verbonden. Zeer innovatief is de ‘Solar Sky’-lak van het studiemodel: het reflecteert bepaalde golflengtes van zonlicht op effectieve wijze en draagt zo bij aan het verminderen van de opwarming van het interieur. Dit is comfortabel voor de inzittenden en draagt uiteindelijk bij aan minder energieverbruik van de airconditioning.

Ik ben geïnteresseerd 

Audi Q4 Sportback e-tron 

Met de Q4 Sportback e-tron presenteert Audi de coupéversie van het Audi Q4 e-tron studiemodel. De twee compacte, elektrisch aangedreven SUV’s delen hun technische basis, maar hebben ieder een eigen karakter. Bovenal vormen ze een voorproefje van wat komen gaat: de Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron verschijnen dit jaar op de markt.

Kopers van een compacte elektrisch aangedreven SUV kunnen bij Audi binnenkort kiezen voor ruimte en veelzijdigheid of de sportieve elegantie van een coupé. De Q4 e-tron is 4,60 m lang en 1,60 m hoog. De nieuwe Q4 Sportback e-tron is 1 cm langer en lager. De breedte (1,90 m) van beide modellen is identiek.

Blijf op de hoogte 

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

 

Proefrit aanvragen
Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen. Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info. De lead wordt opgevolgd door: De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter). - PON's Automobielhandel B.V. - Callcenter Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Er was een probleem met het verzenden. Controleer de melding(en) en probeer het opnieuw.