Audi A8 private lease

Een Audi A8 private leasen lijkt met al zijn voordelen een slimme keuze, en dat is het ook! Als berijder kun je zorgeloos genieten van een gloednieuwe A8 zonder nog te hoeven denken aan bijkomende randzaken. Deze zaken neemt Vallei Auto Groep op zich, zodat je optimaal kunt genieten van het rijplezier. Het enige wat je nog hoeft te doen is laden, de rest regelen wij.

Offerte aanvragen

Upgrade jouw Audi: al vanaf 99!

Upgrade jouw Audi met een van onze aantrekkelijk geprijsde accessoire packs. Bescherm het interieur van jouw Audi met het Protection pack of ga goed voorbereid op pad met het Audi Care pack. 

Bekijk alle accessoire packs

Moeiteloos en efficiënt

Met de Audi A8 L 60 TFSI e geniet u van moderne plug-in hybridetechniek en hoogstaand comfort.

 

Altijd de juiste aandrijving

Geniet van de combinatie van een TFSI-motor met een elektromotor en de kenmerkende Audi-dynamiek..

 

Audi A8: scherp, dynamisch en herkenbaar

Uitvoeringen

Download brochure
 • A8

  TFSI e

  Vanaf € 130.620,-

  • HD matrix LEDkoplampen
  • Bekleding leder "Valcona"
  • Bang & Olufsen 3D Premium sound system
  • Comfortstoelen voor
  • Automatische airconditioning met vier zones
  Ik ben geïnteresseerd
 • A8

  L TFSI e

  Vanaf € 133.820,-

  • HD matrix ledkoplampen
  • Bekleding leder "Valcona"
  • Bang & Olufsen 3D Premium sound system
  • Comfortstoelen voor
  • Automatische airconditioning met vier zones
  Ik ben geïnteresseerd
 • A8

  S8

  Vanaf € 216.200,-

  • Specifieke vóór- en achterbumpers en zijdorpels
  • Digital Matrix ledkoplampen
  • Sportdifferentieel
  • AI active suspension
  • Dynamische vierwielbesturing
  Ik ben geïnteresseerd

Ervaar de voordelen

U heeft de geruststellende mogelijkheid om in uw directe omgeving puur elektrisch te rijden en tijdens langere ritten op de TFSI-motor te vertrouwen.

 

Gemakkelijk opladen

Met de hoogste dichtheid aan laadpalen ter wereld is stroom tanken in Nederland heel normaal. Audi maakt het u extra gemakkelijk met een laadpas of laadapp.

 

Digitale achterlichten

De achterlichten zijn voorzien van oled-technologie. De driedimensionale signatuur is configureerbaar en duidelijk te herkennen.

 

A8 met een sportieve touch

De afgebeelde auto is sportiever gemaakt met de lakkleur Vesuviusgrijs metallic, S line exterieur en het optiekpakket zwart plus.

 

Audi A8

De Audi A8 L 60 TFSI e in cijfers

 • Elektrische actieradius

  ca. 58 km volgens WLTP-norm

 • Acceleratie

  4,9 s 0–100 km/h

 • Systeemvermogen

  340 kW (462 pk)

Vooruitstrevende aandrijflijn

De plug-in hybrideaandrijving van de Audi A8 L 60 TFSI e biedt veel voordelen. Met de efficiënte elektromotor rijdt u stil en lokaal emissievrij en dankzij de TFSI-motor is geen bestemming te ver weg. Opladen kan onderweg en thuis.

Thuis gaat de stekker erin

Thuis of op de zaak uw auto opladen kan met het bijgeleverde e-tron laadsysteem compact. De beste laadervaring krijgt u met een eigen laadpunt, meestal in de vorm van een wallbox.

Onderweg opladen.

Met de bijgeleverde Type 2-laadkabel en een laadpas of laadapp kunt u in heel Europa uw auto opladen. Inpluggen bij een tussenstop of overnachting levert u weer tientallen elektrische kilometers op. Vraag uw Audi-dealer naar de laadabonnementen.

Buitengewoon gebruiksgemak.

De zakensedan legt uw dagelijkse privéritten en zakelijke kilometers volledig elektrisch af. Op langere afstanden vertrouwt u op de indrukwekkende actieradius van de TFSI-motor.

Een aandrijving op maat.

Kies uit vier instellingen: puur elektrisch rijden (EV), de TFSI-motor gebruiken om de accu-inhoud voor een later moment te bewaren (Hold), de accu tijdens het rijden bijladen (Charge) of de techniek zelf de beste werking laten bepalen (Hybrid).

Overzichtelijk instrumentarium.

De Audi virtual cockpit toont hoeveel u van het systeemvermogen aanspreekt, welke aandrijfvorm actief is en hoe ver u op stroom en benzine kunt rijden.

Elektrisch piekvermogen

 • 100 kW

 • Elektrische topsnelheid

  135 km/h

 • Bruto accucapaciteit

  17,9 kWh

Scherp. Dynamisch. Herkenbaar

In de Audi A8 L zijn de nieuwste ontwikkelingen verwerkt op het gebied van autoverlichting. De optionele digitale matrix-ledkoplampen en de standaard oled-achterlichten zijn daar sprekende voorbeelden van. Tijdens de bestelprocedure van uw auto bepaalt u zelf de signatuur van de achterlichten. Bovendien past het design van de lampen zich aan de rijmodus aan.

Digitale HD matrix-ledkoplampen.

Scherp het karakter van uw Audi A8 L aan met deze revolutionaire koplamptechnologie. De heldere en scherp afgebakende lichtbundel is anderen om u heen zo min mogelijk tot last. De lampen kunnen indrukwekkende animaties vertonen en tellen ongekend veel praktische functies.

Oled-achterlichten signatuur.

Bij elke verlichtingssignatuur hoort een eigen animatie van de coming home- en leaving homeverlichting.

Aanpassing aan de rijmodus.

De oled-achterlichten reageren ook op de rijstand “dynamic” van Audi drive select. Het design krijgt dan een sportieve touch.

Denk een maatje groter

Deze grote zakensedan maakt indruk met zijn lengte van 5,3 meter. Het design is een klasse apart. Versterk de uitstraling met S line exterieur, het optiekpakket zwart plus en S line interieur.

S line exterieur

Het S line exterieurpakket levert een Audi A8 L op met speciale S-bumpers en een S-grille. Daarbij horen S line-logo’s op de voorspatborden. Naar wens voegt u met het "optiekpakket zwart plus" nog meer expressieve details toe.

S line interieur

Personaliseer deze plug-in hybride binnenin met een sportieve uitstraling. Benadruk het autokarakter met naadloos op elkaar afgestemde opties, hoogwaardige materialen en mooie kleuren.

Een groot glazen dak

Het optionele glazen panoramadak legt nog meer de nadruk op de ruime en lichte interieuropzet. Open het glazen paneel en de geuren en geluiden van de buitenwereld dringen binnenin de auto door. De zwarte afwerking van het dak is een fraai designfeature.

Groots in ruimte en ambiance

De Audi A8 L 60 TFSI e heeft een hoogwaardig, extra lang interieur waarin alles draait om reiscomfort. Met de optionele ontspanningsstoel rechts achterin is de ideale voorwaarde aanwezig om onderweg te werken en ontspannen.

Ruimte in overvloed.

In het comfortabele en zeer ruime interieur genieten de achterinzittenden van uitzonderlijk reiscomfort.

Reis op hoog niveau.

De optionele ontspanningsstoel rechts achterin is uitgebreid instelbaar. Een elektrisch bedienbare en verwarmbare voetsteun met geïntegreerde functie voor voetmassage is inbegrepen. Voor pure ontspanning onderweg.

Audi exclusive: onderscheidend

Audi exclusive staat garant voor exclusiviteit. Fraaie decoratielijsten, mooie ledertinten en een individuele lakkleur uit het rijke palet aan kleuren naar klantenwens: precies volgens uw wensen.

Uw rijdend visitekaartje

De Audi A8 L in Audi exclusive Argusbruin metallic met platinagrijze 7-arm dynamiek-velgen van Audi Sport.

Precies uw smaak

Kleed het interieur aan met leder, mattensets en veiligheidsgordels in een Audi exclusive-kleur naar keuze. Alles is mogelijk. Zoals hier een volledig met zwart en alabasterwit Audi exclusive leder Valcona bekleed interieur. Stiksels en piping zijn in alabasterwit, net zoals de veiligheidsgordels.

Uw drankje op temperatuur

In het Audi exclusive-koelvak passen twee 1 literflessen. De temperatuur is in te stellen tussen -6 °C en +6 °C. Verder is voorzien in ledverlichting en twee glazen met Audi exclusive-opschrift.

Passend bij uw leefstijl

Met behulp van Audi Originele Accessoires2 geeft u uw Audi A8 L een persoonlijk accent. De producten maken elke dag hun kwaliteit waar. Geniet van oplossingen op maat, die uitblinken door hun design en functionaliteit. Online te bestellen in de Audi webshop.

Denk bijvoorbeeld aan deze "Espresso mobil", hiermee maakt u een smakelijke koffie voor onderweg zonder reisonderbreking.

Naar de Audi Webshop

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.