Audi Q7 private lease

Een Audi Q7 private leasen lijkt met al zijn voordelen een slimme keuze, en dat is het ook! Als berijder kun je zorgeloos genieten van een gloednieuwe Q7 zonder nog te hoeven denken aan bijkomende randzaken. Deze zaken neemt Vallei Auto Groep op zich, zodat je optimaal kunt genieten van het rijplezier. Het enige wat je nog hoeft te doen is laden, de rest regelen wij.

Bereken jouw private lease tarief

Audi Q7: Groots en sterk.

De Q7 is binnen de Q-modellenreeks het summum qua ruimte. Zoveel ruimte zelfs, dat u de keuze heeft om zelf de zitconfiguratie te bepalen. In de basis is de Audi Q7 uitgerust met drie zitplaatsen op de achterbank. Daarnaast kunt u kiezen voor een derde rij uitklapbare stoelen welke zich bevinden op een derde rij. Dit zorgt ervoor dat er plaats is voor zeven personen in de Audi Q7!

Ik ben geïnteresseerd

Q7

De Audi Q7 gereduceerd in gewicht, maar toch ruimtelijk.

Met een gewicht vanaf 1995 kilogram ligt de Audi Q7 zeer stevig op de weg. Toch heeft Audi het gewicht met circa 325 kilogram weten te verlagen in het nieuwste model. Bijzonder is dat de nieuwste Q7 qua omvang kleiner is geworden aan de buitenkant, maar de binnenmaten zijn daarentegen toegenomen. Dit biedt de inzittenden een fantastisch ruimtelijk gevoel.

Q7

De Audi Q7 – Groots in prestaties, zuinig in verbruik

Niet geheel onbelangrijk is dat het lagere gewicht zich uit in een lager brandstofverbruik. De TFSI benzinemotoren van de nieuwe Q7 heeft Audi tot wel 28% zuiniger weten te maken. Op de TDI dieselmotoren voor de Q7 heeft Audi een progressie geboekt van 23%. De standaard Q7 wordt geleverd met een TDI van 218 pk. Met de Q7-etron is er nu ook een plug-in hybride variant van de Q7. De etron variant van de Q7 haalt een verbruik van 1,7 liter op 100 kilometer! Dat zuinigheid geen obstakel is voor topprestaties, blijkt wel uit het feit dat de Q7- etron in zes seconden op de 100 zit.

Audi Q7 | Vallei Auto Groep

Q7

Audi wederom beste merk in Consumer Reports-onderzoek

Het gerenommeerde Amerikaanse consumententijdschrift Consumer Reports heeft Audi verkozen tot beste automerk van 2017. Voor de tweede keer op rij gaat Audi er met de winst vandoor.

Koop de Audi Q7 bij Vallei Auto Groep

Bij Vallei Auto Groep vindt u kennis en ervaring in ruime mate. Vallei Auto Groep is de officiële Audi dealer in de Vallei en KAN-regio*. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Audi modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.