Alleen nog uit voorraad leverbaar

De Audi Q8 is momenteel alleen uit voorraad leverbaar. Bekijk onze voorraad en kies jouw Q8. Of schrijf je in om op de hoogte te blijven over de vernieuwde Audi Q8.

Bekijk de voorraad

De vernieuwde Audi Q8

Audi geeft de Q8 een uitgebreide update. Het exterieurdesign is op vele fronten vernieuwd en er zijn nieuwe velgdesigns, lakkleuren en interieuropties beschikbaar. Naast nieuwe verlichtingstechnologie met HD Matrix LED-koplampen inclusief grootlicht met lasertechnologie wordt ook het motorenaanbod verder verfijnd.

  • Nieuwe grille met honingraatstructuur, hightech-lichttechnologie en diffusors 
  • Individualisering op elk niveau, van lichtsignatuur tot interieur
  • Luxueuze standaarduitrusting en nieuwe kleuren

Het leveringsprogramma van de Audi Q8 voor Nederland wordt inclusief alle specificaties en prijzen in een later stadium bekendgemaakt.

Houd mij op de hoogte

Audi Q8 private lease

Een Audi Q8 private lease private leasen lijkt met al zijn voordelen een slimme keuze, en dat is het ook! Als berijder kun je zorgeloos genieten van een Q8 zonder nog te hoeven denken aan bijkomende randzaken. Deze zaken neemt Vallei Auto Groep op zich, zodat je optimaal kunt genieten van het rijplezier. Het enige wat je nog hoeft te doen is laden, de rest regelen wij.

Bereken jouw private lease tarief

De Audi Q8.

De Audi Q8 biedt alles, waar Audi bekend om staat: een expressief design, toonaangevende techniek en de kunst om ook de meest veeleisende mensen tevreden te stellen. Zijn sportieve uiterlijk borduurt voort op de lijnen van de oer-quattro en verwijst met de nieuwe octagonale Singleframe-grille tevens naar de toekomst. Deze vijfdeurs SUV-coupé is een lounge op wielen, met een ruim, luxueus en in hoge mate gedigitaliseerd interieur. De supermoderne bedieningsstructuur inclusief MMI touch response en spraaksturing evenals de hightech navigatie springen in het oog. Het onderstel en de aandrijflijn zorgen voor een koersvaste en wendbare auto, die ook uit de voeten kan waar het asfalt ophoudt.

Ik ben geïnteresseerd

Ruimtegebruik van de Q8

  • Bagageruimte maximaal

    1.755 liter

    Met neergeklapte leuning

Q8

Uitstraling Q8: het exterieurdesign

Met zijn imposante achthoekige Singleframe toont de Audi Q8 het gezicht van de Q-familie. Deze krachtig ogende grille staat rechtop. In combinatie met de voorspoiler en de grote, duidelijk aanwezige luchtinlaatvlakken geeft de grille de Q8 een zelfverzekerd gezicht. De elegant dalende daklijn gaat over in een vlakliggende achterklep. De achterstijlen steunen op de quattro-verbredingen in de spatborden, die op hun beurt ruimte bieden aan grote wielmaten. De grootste wielen meten maar liefst 22 inch. De doorlopende strook verlichting van de achterlichten heeft een black panel look.

Q8

Een sportieve rijbeleving met de nieuwe Q8

De Audi Q8 rijdt sportief, dynamisch en efficiënt. Zijn puur mechanisch werkend middendifferentieel stuurt de aandrijfkracht standaard voor 40% naar voren en voor 60% richting achteras. Als de situatie daarom vraagt, verandert deze verdeling ten gunste van een betere tractie. Elke Q8 heeft een progressieve besturing, wat inhoudt dat bij verder insturen de auto steeds directer reageert. Als optie is er vierwielbesturing, waarmee de achterwielen op lage snelheid maximaal vijf graden tegensturen voor een kleinere draaicirkel. Op hoge snelheid draaien de achterwielen voor extra stabiliteit tot vijf graden mee in dezelfde richting als de voorwielen. Over bijzondere technologie gesproken: de Q8 is een mild hybrid, waardoor hij voor zijn formaat verrassend efficiënt met brandstof omgaat.

Audi Q8 - You Know | Vallei Auto Groep

Q8

Strak is het nieuwe premium: het interieur

Stap in en voel u thuis. De Audi Q8 is twee meter breed en daardoor heeft hij voor een SUV-coupé een bijzonder ruim interieur. Het minimalistische, chique design, de optionele comfortstoelen met massagefunctie en ventilatie, de climate control met vier zones en het Air Quality-pakket benadrukken de grote klasse en prachtige uitstraling in deze auto.

Q8

Identiteit: de verlichting

In de Audi Q8 verlichten standaard led-koplampen de weg. De naar wens leverbare HD Matrix led-koplampen zorgen voor een nog betere verlichting. Met die lampen wordt de omgeving selectief beschenen. Ander verkeer wordt minder fel belicht, maar op alle andere gebieden blijft een zo sterk mogelijk licht gericht. Deze actieve en dynamische regeling van de verlichting werkt zonder mechanische componenten. Door het aan- en uitzetten van losse lichtsegmenten zorgen de koplampen ervoor dat tegemoetkomende en vooruitrijdende voertuigen niet worden verblind. De oude scheiding tussen dim- en grootlicht bestaat in feite niet meer. De HD Matrix led-koplampen leveren een significante bijdrage aan de veiligheid op de weg en aan het zichtcomfort voor de bestuurder.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.