Vallei Auto Groep SEAT Ede

Wij zijn de officiële SEAT dealer in Ede. U kunt terecht bij onze showroom voor diverse occasion modellen. Tevens bent u welkom voor Onderhoud en Reparatie voor uw SEAT.

Contactgegevens

Galvanistraat 101
6716 AE Ede
Nederland

Openingstijden

Verkoop

maandag 8:30u tot 20:00u
dinsdag t/m vrijdag 8:30u tot 18:00u
zaterdag 8:30u tot 17:00u

Express Service

maandag t/m vrijdag 07:45u tot 18:00u
zaterdag 07:45u tot 13:00u

Werkplaats en magazijn

maandag 7:45u tot 20:00u
dinsdag t/m vrijdag 7:45u tot 18:00u
zaterdag 7:45u tot 13:00u

Vallei Auto Groep

scoort gemiddeld een
8.9
Op basis van 321 beoordelingen

Heeft u een vraag?

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Officiële SEAT dealer in Ede

SEAT dealer ‘Vallei Auto Groep’ helpt u graag bij het vinden en kopen van een nieuwe of gebruikte SEAT. Financiering of leasing van uw SEAT behoren ook tot de mogelijkheden. Vallei Auto Groep heeft een complete range aan modellen, maar we denken ook aan de service die daarbij hoort. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud & reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Bij Vallei Auto Groep kunt u rekenen op service en kwaliteit. U vindt onze SEAT dealers in Veenendaal, Ede & Wageningen.

SEAT dealer in Ede

Een SEAT dealer in Ede? Onze vestiging in Ede heet u van harte welkom aan de Galvanistraat 101! Bekijk diverse occasion modellen of kom langs voor onderhoud & reparatie. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om u te helpen. Wij doen er alles aan om het rijden in uw SEAT zo comfortabel mogelijk te maken. Toch eerder in de buurt van Veenendaal of Wageningen? Hieronder vindt u de juiste adresgegevens.

SEAT dealer in Veenendaal

Onze SEAT dealer in Veenendaal vindt u aan de Galileistraat nummer 32. Makkelijk te bereiken via de A12. Een proefrit maken of wilt u gewoon meer informatie? Kom eens langs in onze showroom en bekijk de nieuwste modellen. Natuurlijk bent u voor onderhoud & reparatie ook altijd welkom bij onze SEAT dealer in Veenendaal!

SEAT dealer in Wageningen

Onze Seat dealer in Wageningen is het juiste adres in de regio voor onderhoud en reparatie. Welke hulp u ook nodig heeft, Vallei Auto Groep in Wageningen helpt u graag op de goede weg. U kunt voor al uw SEAT gerelateerde vragen bij onze SEAT dealer in Wageningen terecht. Bent u gewoon benieuwd naar onze occasion modellen? Kom gerust een langs aan de Churchillweg 144-148 in Wageningen. Onze service adviseurs verwelkomen u graag!

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of kunnen we u ergens anders mee helpen? Neem een kijkje op onze contactpagina of bel direct 0318 – 696 000.