Over SEAT

Actuele klantinformatie over dieselmotoren:

SEAT streeft naar het produceren van auto’s die de spannende combinatie van superieure techniek en puur rijgenot bieden. Wij zijn al 62 jaar een dynamisch, designgericht merk vol energie. We zijn constant op zoek naar hogere niveaus van TECHNOLOGY TO ENJOY. Wij combineren het beste van Spaanse en Duitse techniek. Wij zijn gepassioneerde perfectionisten. Wij zijn techneuten met een sterke drive. Alles wat wij weten, is wat jij in de auto voelt. Wij geven design een doel. Wij brengen technologie tot leven. Wij zijn SEAT.

Kwaliteit

Het productieproces van SEAT kent een veelvoud aan doortastende kwaliteitschecks. Elke auto maakt aan het eind van het productieproces kennis met de Meisterbock.

Deze Meisterbock high-end robotica controleert de auto op een eindeloze hoeveelheid punten. Met name op de precisie van afwerking. Alles moet tot op de millimeter nauwkeurig geassembleerd zijn. Alle oneffenheden, kiertjes of kraakjes, hoe klein dan ook, worden opgemerkt en indien nodig wordt de auto in het productieproces teruggestuurd.

De perfecte SEAT komt voorbij deze keuring. Dan pas mag je het jouw SEAT noemen.

Duurzaam

Naast het gebruik van zonnepanelen voor onze fabriek, zijn we ook bijzonder trots op onze inzet voor het ontwikkelen van schone en zuinige auto’s. Lage CO2-uitstoot, volledig elektrische auto’s en hybrides, met de allernieuwste technologie op het gebied van brandstofverbruik, maken allemaal deel uit van ons streven naar het maken van superieure, comfortabele en schone auto’s.

Dat is TECHNOLOGY TO ENJOY.

Innovatie

SEAT heeft een nieuwe designfilosofie, een enorme stap voorwaarts voor het merk. Veel van onze modellen zijn uitgerust met een breed scala van baanbrekende technologiën op het gebied van veiligheid, brandstofverbruik en verbeterde connectiviteit. Bij SEAT komen design en innovatieve technologie samen.

SEAT: Iets nieuws onder de zon

Onze auto’s zelf zijn niet alleen leidend op het gebied van duurzaamheid; ook de productie wordt hierin meegenomen. We hebben meer dan 20.000 zonnepanelen geïnstalleerd op onze fabriek om de felle Spaanse zon ten volste te benutten.

Nieuwsbrief

Blijf up-to-date met nieuws over SEAT, de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met de Vallei Auto Groep nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in.

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Bedrijfsinformatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail.