Service

SEAT service bij Vallei Auto Groep, de officiële dealer voor onderhoud en reparatie aan uw SEAT. Bij ons bent u aan het juiste adres voor SEAT service, wij kennen uw SEAT immers het beste. Onze service adviseurs en monteurs staan klaar om uw SEAT zo goed mogelijk van auto service te voorzien.

SEAT werkplaats afspraak
SEAT service
SEAT service
SEAT service
SEAT service
Banden
SEAT service
Ruitschade
SEAT service
Onderhoud
SEAT service

Onderhoud

Vóór elk SEAT onderhoud stelt Vallei Auto Groep, in overleg met u, een diagnose om de nodige onderhoudswerkzaamheden te bepalen. U kunt er op rekenen dat uw SEAT op tijd klaar staat en dat de afspraken zullen worden nagekomen.

En dat alles tegen altijd vaste lage onderhoudsprijzen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent! Bij Vallei Auto Groep kunt u kiezen voor verschillende onderhoudsvormen voor het auto onderhoud.

SEAT Service App
Long Life Onderhoud
Vallei Auto Groep, service, onderhoud
Economy Service
APK € 25
Vallei Auto Groep, SEAT, service, airco onderhoud

Klein probleem of mankement?

Rijd langs zonder afspraak.

Banden nodig of wisselen?

Bekijk het aanbod.

Trekt uw auto naar één kant?

Laat uw SEAT uitlijnen.

Airco onderhoudsbeurt

Heeft uw airco onderhoud nodig?

Schade of pech

Vallei Auto Groep zorgt bij schade of pech dat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt gaan. Wij staan voor u klaar niet alleen in Nederland, maar ook in Europa met de mobiliteitsservice.

Met een gecertificeerd schadeherstelbedrijf, kunnen wij elke schade weer herstellen. Kortom, wij zorgen er voor dat u altijd mobiel blijft.

Online schadeformulier

Schade aan uw auto?

Grote en kleine schade snel hersteld.

Barst in de voorruit?

Vakkundig en snel gerepareerd.

Pech onderweg?

Wij helpen u snel weer op weg.

Garantie

Met de aankoop van een SEAT kies je voor een hoogwaardig technisch product waar je jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en daarom heb je op je SEAT maar liefst 4 jaar garantie. Zo hoef je je gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kun je onbezorgd genieten van je SEAT.

Op je SEAT heb je twee jaar volledige garantie welke wordt aangevuld met twee jaar Extra garantie, beide te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van Eerste tenaamstelling op het kentekenbewijs/de kentekencard.

In de eerste twee jaar is de garantie geldig ongeacht het aantal gereden kilometers. Tot en met het vierde jaar geldt een kilometerbeperking tot 100.000 km.

Extra Services

Wij doen er alles aan om het rijden in uw SEAT voor u zo comfortabel mogelijk te maken. Vallei Auto Groep biedt diverse handige diensten aan, zoals de voordelige checks, vervangend vervoer en de haal & breng service.

Ook kunt u gebruik maken van handige apps en navigatie-updates. Wat u ook nodig heeft, wij helpen u graag op weg. Zo bent u altijd connected en mobiel.

SEAT banden
Vallei Auto Groep, winterbanden, SEAT, service

SEAT service

SEAT service is een speciale expertise van Vallei Auto Groep. Als officiële SEAT dealer kunt u bij ons namelijk altijd terecht voor kwalitatieve onderhoud- en reparatieservices. Van tevoren zullen wij een diagnose opmaken. We bespreken vervolgens met u wat de te verrichtten werkzaamheden zullen zijn en hoe lang deze zullen duren. U kunt hiervan op aan en uw auto zal bij ons altijd op tijd klaar zijn. Uw SEAT auto is een hoogwaardig product en de service vanuit Vallei Auto Groep valt daardoor na aanschaf onder de 4 jaar durende garantie. Deze garantie is de eerste 2 jaar onbeperkt en de volgende 2 jaar tot 100.000 km.

SEAT service die verder gaat

SEAT service van Vallei Auto Groep stopt niet bij onderhoud en reparaties. U kunt bij ons terecht voor tal van services, die wij graag voor u uitvoeren. Zo wisselen wij bijvoorbeeld uw winterbanden om voor zomerbanden, of juist andersom. Service bij Vallei Auto Groep betekent daarnaast ook dat wij accessoires toe kunnen voegen aan uw auto, nieuwe ruitenwissers kunnen plaatsen, of bijvoorbeeld uw navigatie kunnen updaten. Vallei Auto Groep biedt u namelijk precies de diensten die u nodig heeft, zodat u exact rijdt zoals u wilt rijden en dat natuurlijk zo veilig mogelijk kunt doen.

Neem contact op met de SEAT specialist

Voor onderhoud, of een andere SEAT service van Vallei Auto Groep, kunt u heel gemakkelijk een afspraak maken met ons. Wij hebben daarvoor een simpel stappenplan opgesteld dat van start gaat wanneer u klikt op ‘plan direct een werkafspraak’. Ons systeem begeleidt u dan snel en eenvoudig. Wij zijn uiteraard ook via de telefoon en ons contactformulier bereikbaar. Onze hoofdvestiging in Veenendaal bereikt u via het telefoonnummer 0318 – 509 960 en de andere locaties vindt u onder contact. Hier kunt u ook ons contactformulier invullen.

Vallei Auto Groep

scoort gemiddeld een
8.9