Mobiliteitsservice

Sta je met pech of heb je een aanrijding gehad? Bel dan de SEAT Mobiliteitsservice. Ook in het buitenland.

Bij een nieuwe SEAT krijg je gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op de weg, 24 uur per dag en in bijna heel Europa. Deze hulpverlening kost je niets.

Zit je om hulp verlegen? Neem dan contact op met SEAT:

  • In Nederland via het 24-uursservicenummer: 0800-0242500
  • In het buitenland via (het Nederlandse telefoonnummer): +31 70 3145375.
Mobiliteitsservice

Mobiliteitsservice
Vanaf het moment dat je je nieuwe SEAT koopt, en gedurende een periode van 2 jaar (te rekenen vanaf de datum van aflevering van je nieuwe SEAT), kun je profiteren van alle diensten die de SEAT Mobiliteitsservice te bieden heeft.

Onderhoud bij de SEAT-dealer
Omdat SEAT vindt dat je ook na 2 jaar verzekerd moet kunnen zijn van SEAT Mobiliteitsservice, hoef je slechts aan één voorwaarde te voldoen: je laat het reguliere onderhoud van je SEAT binnen de voorgeschreven periode of het voorgeschreven aantal kilometers door de officiële SEAT Service Partner uitvoeren. Evenals de geadviseerde onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Hierdoor ben je gegarandeerd van het optimaal functioneren van je SEAT, nu en in de toekomst.

Serviceboekje
Na de grote beurt of de Long Life onderhoudsbeurt plaatst je SEAT-dealer een of meer stempels in het serviceboekje van je auto. Deze stempels zijn het bewijs dat aan de voorwaarden van de Mobiliteitsservice is voldaan. Houdt je serviceboekje daarom altijd in de auto.

Lang niet gezien
Is je SEAT langere tijd niet meer bij de SEAT-dealer geweest? Dan is het laten uitvoeren van een grote beurt of een Long Life onderhoudsbeurt met bijbehorende reparatieadviezen bij de SEAT Service Partner voldoende om de Mobiliteitsservice opnieuw in te laten gaan.

Download hier de brochure voor alle informatie over SEAT Mobiliteitsservice.