Alerts

De nieuwe Audi A3 Limousine

De nieuwe Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige, op de bestuurder gerichte interieur. Ter gelegenheid van de introductie is er de speciale ‘edition one’-uitvoering.

Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6–5,0 l/100 km
Gemiddelde CO₂-emissie: 96–114 g/km

Ik ben geïnteresseerd

De Audi A3 Limousine oogt vlot en sportief.

Zijn strakke design met de Singleframe-grille is zoals u dat van Audi verwacht. Ronduit uniek zijn de vele mogelijkheden om de Audi A3 te personaliseren. Motor, versnellingsbak, aandrijving, koplampen, bekleding, infotainment en alle overige uitrusting: u bepaalt zelf hoe uw Audi A3 Limousine eruit komt te zien.

Uitvoeringen

Download brochure
 • A3 Limousine

  Pro Line

  Vanaf € 36.909,02

  • 16" lichtmetalen velgen “5-dubbelarm”-design
  • Comfortairconditioning 2-zones
  • Draadloze telefoonlader (Qi)
  • Cruise control
  • Parkeerhulp achter
  Ik ben geïnteresseerd
 • A3 Limousine

  Advanced edition

  Vanaf € 37.246,-

  • 17" licht17" lichtmetalen velgen “veelspaak”-designmetalen velgen “veelspaak”-design
  • Sportstoelen
  • full LED-koplampen & LED-achterlichten
  • MMI navigatie plus & Audi virtual cockpit
  • aluminium sierlijsten rond de ramen
  Ik ben geïnteresseerd
 • A3 Limousine

  S edition

  Vanaf € 39.609,-

  • 17" lichtmetalen velgen “5-parallespaak”-design
  • S line interieur & S line exterieur
  • full LED-koplampen & LED-achterlichten
  • MMI navigatie plus & Audi virtual cockpit
  • aluminium sierlijsten rond de ramen
  Ik ben geïnteresseerd
Audi A3 Limousine

Een sterke eerste indruk van de Audi A3 Limousine

De nieuwe, brede Audi singleframe-grille met markant honingraatpatroon valt meteen op. De doorlopende carrosserielijn bovenaan de flanken benadrukt subtiel de lengte van de nieuwe Audi A3 Limousine. De ver uit elkaar geplaatste wielen visualiseren daadkracht en sportiviteit.

Moderne bediening en infotainment

Alle functies in de nieuwe Audi A3 Limousine zijn snel te vinden en trefzeker te bedienen. Een mooi voorbeeld daarvan is MMI navigatie plus met MMI touch. Het uitgebreide digitale dashboard ‘Audi virtual cockpit plus’ en het head-up display leveren feilloos alle informatie die u als bestuurder wilt zien. Voor puur luistergenot is er het Bang & Olufsen Premium sound system met 3D-sound.

 

Audi A3 Limousine

Assistentiesystemen in de Audi A3 Limousine

Mede dankzij de diverse elektronische assistentiesystemen is de nieuwe Audi A3 Limousine een prettige auto om veilig kilometers in af te leggen. Een voorbeeld is adaptive drive assist, waarin geavanceerde technieken zijn samengevoegd om de snelheid vast te houden, afstand te bewaren en binnen de wegbelijning te blijven. Rear cross-traffic assist waarschuwt voor naderend verkeer als u achteruit een onoverzichtelijk parkeervak uitrijdt.

Audi A3 Limo | Vallei Auto Groep

Audi A3 Limousine

Het interieur van de Audi A3 Limousine in uw eigen smaak

Binnenin de nieuwe Audi A3 Limousine draait het om de bestuurder. Bediening en weergave zijn volledig gedigitaliseerd. De contourverlichting en het ambient light zijn in dertig tinten instelbaar; de sportstoelen zitten uitmuntend. Alles oogt strak en modern, met als opvallend detail de kleine hendel van de S tronic-automaat. Het MMI-touchscreen in het midden van het nieuwe dashboard is afgewerkt met zwarte hoogglans vlakken.

Audi A3 Limousine

Matrix-ledkoplampen

De nieuwe Audi A3 Limousine heeft altijd LED-koplampen. De topversie daarvan zijn de matrix-ledkoplampen, die razendsnel reageren op tegemoetkomend verkeer en vooruitrijdende voertuigen en daardoor uw medeweggebruikers niet verblinden, terwijl u over optimaal licht beschikt. Aardig om te zien is de lichtanimatie bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto.

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Hulp nodig? Ik help u graag. ^