Sportieve Audi A5

A5 S edition Competition: nu vanaf € 60.703

Stap in een wereld waar luxe en sportiviteit samenkomen met de exclusieve Audi S edition Competitions. Zeer complete uitvoeringen die niet alleen uitermate sportief zijn uitgerust maar ook nog eens boordevol technische hoogstandjes zitten. Iedere S edition Competition bevat o.a. een S line interieur, S line exterieur en zwarte design accenten.

Bekijk de uitvoeringen

Private lease Audi

Audi A5 private lease

Een Audi A5 Sportback private leasen lijkt met al zijn voordelen een slimme keuze, en dat is het ook! Als berijder kun je zorgeloos genieten van een gloednieuwe A5 zonder nog te hoeven denken aan bijkomende randzaken. Deze zaken neemt Vallei Auto Groep op zich, zodat je optimaal kunt genieten van het rijplezier. Het enige wat je nog hoeft te doen is tanken, de rest regelen wij.

Bereken jouw private lease tarief

Audi A5 

De sportieve look is zeker niet weggelaten bij de Audi A5. Het toonaangevende design van waar Audi bekend om staat, is ook terug te zien in deze generatie. Een gezinsvriendelijk model waarin je gezien wilt worden. In de ruime, vijfdeurs Audi A5 kan je gemakkelijk met vijf personen en bagage in de auto zitten.

Accessoires Audi

Upgrade jouw Audi: al vanaf € 99!

Upgrade jouw Audi met een van onze aantrekkelijk geprijsde accessoire packs. Bescherm het interieur van jouw Audi met het Protection pack of ga goed voorbereid op pad met het Audi Care pack. 

Bekijk alle accessoire packs

Audi A5: Sportief en elegant

Uitvoeringen

Download brochure
 • A5

  Sportback S edition Competition

  Vanaf € 60.755,-

  • S line interieur & S line exterieur
  • Audi matrix LED koplampen inclusief dynamische richtingaanwijzers achter
  • Lichtmetalen velgen 8,5J x 19 "multispaak" design
  • MMI navigatie plus 10,1 inch touchscreen
  • Diverse zwarte hoogglans acccenten
  Ik ben geïnteresseerd
Sportief exterieur Audi A5

Sportieve Highlights van het Exterieur

Dankzij de brede luchtinlaten oogt de voorkant extra sportief. Aan de zijkanten laten de sportieve dorpels dat ook goed zien. De optionele 20-inch lichtmetalen velgen passen perfect in de ronde spatborden. Achterop benadrukt een diffusor met een mat zilverkleurig element de breedte van de auto. De trapeziumvormige uitlaatpijpen zien er bovendien erg fraai uit.

 

Rijhulp en Sportieve Besturing in de Audi A5 Sportback

Ervaar Innovatie: Geavanceerde Rijhulpsystemen in de Audi A5 Sportback

Met de optionele dynamische besturing van de Audi A5 Sportback ervaar je een sportief rijgevoel. Dankzij Audi drive select kun je de adaptieve rijinstellingen aanpassen, zodat het autokarakter perfect aansluit bij jouw voorkeuren. In de Audi A5 Sportback geniet je van innovatieve rijhulpsystemen die je rijervaring naar een hoger niveau tillen. Elektronische assistenten helpen je specifiek op de snelweg, in stadsverkeer, en bij het parkeren.

 

A5

Ruimte, Kwaliteit en Moderne Technologie

De Audi A5 Sportback biedt een indrukwekkend ruim interieur en een grote kofferbak, waardoor er volop plek is voor zowel inzittenden als bagage. De horizontale lijnen in het interieur versterken het gevoel van ruimte. De slimme indeling van de middenconsole, gecombineerd met hoogwaardige afwerking en materialen, valt meteen op. Daarnaast zorgt de moderne Audi-infotainmenttechnologie voor een geavanceerde rijervaring. Het optionele LED ambient lighting voegt een stijlvolle, progressieve elegantie toe aan het interieur van de Audi A5 Sportback.

A5 lampen

Achterlichten van de Audi A5

De LED-achterlichten volgen de strakke horizontale lijnen van de Audi A5 Sportback. Het is nog sportiever. Met de S edition benadrukt u de sportiviteit en exclusiviteit van de Audi A5 Sportback. Inbegrepen zijn het S line en sportonderstel. De afgebeelde auto is voorzien van optionele zwarte exterieurdetails.

Audi A5 private lease

Audi A5 private leasen en zo in een stijlvolle auto op weg naar je bestemming? Deze sportieve en luxe wagen heeft een elegant ontwerp, waardoor de A5 zelfs in stilstand nog energie uitstraalt. Naast toonaangevende aandrijfsystemen en een innovatief onderstel is de A5 voorzien van een scala aan rijassistentiesystemen en infotainmentsystemen, waardoor je altijd veilig en plezierig op de weg rijdt. 

Kies voor de Audi A5 private lease en geniet van de vele voordelen, zonder je zorgen te hoeven maken over de nadelen rondom het bezitten van een auto! Door ons brede aanbod, kun je bij Vallei Auto Groep de Audi A5 private lease samenstellen die volledig aansluit op jouw wensen en behoeften!

De voordelen van een Audi A5 private lease

Denk je erover om voor een Audi A5 private lease te kiezen? Het is bijna onlogisch om voor wat anders te kiezen. Een private lease auto van Vallei Auto Groep betekent dat je volledig ontzorgt wordt. In een gloednieuwe Audi A5 rijden, zonder druk te hoeven maken om randzaken die komen kijken bij het bezitten van een auto.

Wat houdt private leasen precies in? Wanneer je een Audi A5 private leaset bij Vallei Auto Groep, dan betaal je een vast bedrag per maand waarbij praktisch alles is inbegrepen. Denk hierbij aan Allrisk verzekering, onderhoud, bandenwissel, reparatie bij schade en hulp bij pech. Je rijdt in een gloednieuwe Audi A5 zonder dat je ooit voor financiële verassingen komt te staan. Tanken is het enige wat je nog zelf hoeft te doen. Is dat niet zorgeloos genieten van je nieuwe Audi A5 private lease?

 

Geniet van zorgeloos rijden met private lease 

Wat houdt een Audi A5 private lease bij Vallei Auto Groep in? Het betekent dat je voor een vast maandbedrag van een gloednieuwe Audi A5 kunt genieten. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle zaken inbegrepen. Als particulier hoef je dus geen grote investering te doen en hoef je ook geen zorgen te maken over randzaken. Hoe is dit mogelijk? De auto blijft op papier eigendom van Vallei Auto Groep, waardoor wij ook de verantwoordelijkheid dragen voor o.a. onderhoud, verzekeringen en eventuele reparatie van schade.

Met private lease loop je niet alleen minder financieel risico, maar creëer je ook nog eens meer financiële mogelijkheden voor jezelf. Er blijft immer meer ruimte in je budget over, aangezien je geen grote investering hoeft te doen. Daarbij biedt private lease veel voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. Kom alles te weten over private lease en lees meer over het Keurmerk Private Lease.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.