Audi TT: een krachtig icoon.

De Audi TT is er in vier verschillende varianten. Te beginnen bij de TT coupé. Het design van de TT coupé refereert aan de allereerste variant van de Audi TT coupé die werd geïntroduceerd in 1995. Audi zet met de huidige vormgeving van de TT coupé een duidelijke traditie voort die zijn herkenbaarheid niet verliest, maar toch zorgt voor een eigentijdse uitstraling. De nieuwste TT kan naar keuze worden voorzien van diverse innovaties zoals de Audi virtual cockpit en Audi Matrix LED-koplampen die het eigentijdse karakter van de TT coupé extra kracht bijzetten.

TT

De Audi TT Roadster

Met de Audi TT Roadster biedt de TT een roadster voor diegenen die op mooie dagen extra wil genieten van de puristische ervaring die TT Roadster van Audi te bieden heeft. De TT Roadster beschikt als tweezitter o.a. over een singleframe grille en is het karakteristieke Audilogo zoals bij de hele TT-familie op de motorkap geplaatst, wat een extra sportieve uitstraling geeft en ook terug te vinden is bij de Audi R8.

TT

Extra sportiviteit van de TTS-modellen

Zoekt u nog meer sportiviteit dan is de TTS coupé en TTS Roadster de Audi TT variant voor u! De TTS coupé is standaard voorzien van permanente vierwielaandrijving. Middels Audi drive select selecteert u de bij u passende rijkarakter van uw TTS. Welke modus u ook kiest, door het rijkarakter aan te passen aan de stijl die bij uw manier van rijden past, geniet u onder variërende omstandigheden van veiligheid gecombineerd en rijplezier in optima forma.

Koop de Audi TT bij Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is de officiële Audi dealer in de Vallei en KAN-regio. Bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor de totale range aan Audi modellen, maar we regelen ook alle facetten die bij uw mobiliteitsbehoefte horen. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires.

All is All You Need | De nieuwe Audi TT RS

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.