Direct Aanname
Audi direct aanname, onderhoud, service, Audi

Hoe werkt het precies?

Direct Aanname

Vallei Auto Groep biedt u Audi Direct aanname. Direct aanname is een concept, waarbij de service adviseur samen met de klant de auto (voor)inspecteert. Zo weet u exact waarom bepaalde onderdelen van uw auto vervangen of gerepareerd dienen te worden en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Audi Directaanname

Wilt u vooraf exact weten hoe het met de conditie van uw Audi is gesteld? Bij Vallei Auto Groep kunt u met Audi Directaanname uw ervaringen delen met een speciaal hiervoor opgeleide autotechnicus. Op uw verzoek kunt u op en vooraf afgestemd tijdstip samen met een monteur of service adviseur (voorafgaand aan een reparatie of onderhoudsbeurt) een visuele controle van uw auto laten verrichten.

Samen komt u tot een plan van aanpak voor onderhoud of eventuele reparatie van uw Audi. Door uw dagelijkse ervaringen met uw Audi te combineren met onze kennis van techniek, garanderen wij de beste zorg voor uw Audi!

Hoe werkt Directaanname?

Directaanname is het alternatief voor de traditionele service-afspraak. Op een van te voren bepaald tijdstip, zal de Vallei Auto Groep-technicus in uw bijzijn de inspectie uitvoeren en een diagnose stellen. Deze inspectie omvat een vast aantal punten en duurt ongeveer 25 minuten. Onze technicus adviseert u over de eventueel te vervangen onderdelen en het benodigde onderhoud. Tevens wordt u geïnformeerd over de conditie van uw Audi.
Indien nodig, volgt er in geval van een reparatieverzoek een proefrit, waarbij u onze technicus concreet kunt wijzen op een eventuele onvolkomenheid. Een vakkundige uitleg over het onderhoud en reparaties van uw Audi is als vanzelfsprekend bij deze inspectie inbegrepen.

Werkzaamheden en kosten zijn vooraf al bekend

Onze service adviseur stelt vrijblijvend een offerte voor u op. U heeft dus vooraf een goed beeld van wat er aan uw Audi gaat gebeuren, welke kosten hieraan verbonden zijn en wanneer uw Audi gereed zal zijn. De inspectie tijdens de Directaanname is gratis!

Audi direct aanname

De voordelen in het kort:

  • Persoonlijk advies op maat
  • Betrokken bij de kennis achter de techniek
  • Geen wachttijden
  • Vooraf duidelijkheid over de offerte
  • Vooraf duidelijkheid over eventueel te verrichten reparaties
Vallei Auto Groep, Audi, service, direct aanname