Hoera, koop nu je auto online!

Hoera, koop nu je auto online!

In de digitale wereld waarin we nu leven wordt steeds meer online gedaan, van boodschappen doen tot het boeken van reizen. Maar heb je er ooit aan gedacht om een auto online te kopen? Bij Vallei Auto Groep is het vanaf nu mogelijk om je auto online te kopen, zonder gedoe. Het werkt eenvoudig, snel en transparant. Bij Vallei Auto Groep laten we je thuiskomen. Dat is onze belofte - en daar mag je ons dan ook altijd aan houden, ook bij het kopen van een auto online. Wij zetten de voordelen van het online kopen van een auto op een rij.

Ontdek het online aanbod

Ben jij beniewd naar ons online aanbod? Bekijk de voorraad occasions en bestel direct online. Snel en simpel.

Waar koop ik een auto online?

Bij Online Vallei Auto Groep hebben we een ruime voorraad aan tweedehands auto's van topkwaliteit voor eerlijke prijzen. De auto’s zijn maximaal 10 jaar oud of hebben maximaal 150 duizend kilometer gereden. Je vindt hier niet alleen de merken die je van ons gewend bent: Volkswagen, Audi, Škoda en SEAT, maar ook andere merken staan in het aanbod. Er is dus altijd een merk en model dat bij je past. Let op! Het zijn uitsluitend occasions die je online kan kopen.

Bekijk de voorraad
Waar koop ik een auto online?

Voordelen van een auto online kopen

Gemak

Het grootste voordeel van het online kopen van een auto is het gemak. Je kunt een ruim aanbod van auto’s bekijken zonder het huis te verlaten. Je hebt toegang tot foto’s en een 360° beeld van binnen en buiten van de auto. Op deze manier krijg je een volledig beeld van de staat van de auto. Op je gemak en wanneer het jou uitkomt.

Eenvoudig

Een online auto kopen werkt eenvoudig en kan al in 4 stappen. Vallei Auto Groep legt het graag aan je uit!

Veilig

Om je als klant maximale zekerheid te bieden loopt de betaling via een onafhankelijke tussenpartij. Wanneer je een betaling met iDEAL doet, wordt het geld geparkeerd op een onafhankelijke bankrekening. De betaling is pas definitief, en wordt pas overgemaakt naar Vallei Auto Groep, wanneer de levering volledig naar wens is en je de aankoop accepteert. Zo geniet je van maximale zekerheid en loop je geen enkel risico.

Transparant

Bij Online Vallei Auto Groep weet je wat je koopt. In de voorraad staan alleen maar betrouwbare dealer occasions waarvan de historie volledig bekend is. Verder bieden wij de mogelijkheid aan om volledig inzicht te krijgen in de historie en wordt het onderhoudsboekje standaard toegevoegd. 
 

Online showroom altijd geopend

Onze online showroom is altijd geopend. Twijfel je om je auto online te kopen of heb je nog andere vragen? Ons vakkundig team staat voor je klaar om zorgeloos een auto online te kopen. Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag.

Bekijk de online showroom
Stap 1: bekijk de voorraad

Nieuws