Vernieuwde Golf Plug-in Hybride: elektrische actieradius tot wel 142 km

Vernieuwde Golf Plug-in Hybride: elektrische actieradius tot wel 142 km

Bestel 'm nu!

Ben jij geinteresseerd in de vernieuwde Golf (Variant)? Vraagn een offerte aan of bekijk onze huidige Golf voorraad.

De vernieuwde Volkswagen Golf Plug-in Hybride biedt nu een indrukwekkende elektrische actieradius van maximaal 142 kilometer**. Dit maakt de Golf plug-in hybride een ideale keuze voor zowel korte stadsritten als langere afstanden zonder de noodzaak om vaak op te laden.

In eerste instantie is de Golf eHybrid te bestellen als sportieve GTE met systeemvermogen van 200 kW/272 pk en als feestelijke '50 Edition' (150 kW/204 pk). Volkswagen viert de 50e verjaardag van de Golf met deze bomvolle limited edition, leverbaar vanaf € 44.490*.

De exclusieve Golf eHybride 50 Edition

De Golf eHybride debuteert als de exclusieve en zeer aantrekkelijke 50 Edition, een limited edition ter ere van de 50e verjaardag van de iconische Volkswagen. Deze versie wordt aangedreven door een krachtige 150 kW/204 pk motor, compleet met alle populaire opties en een voordeel van maar liefst € 3.700. Standaarduitrusting omvat metallic lak, 18 inch lichtmetalen velgen, LED Plus-verlichting met doorlopende lichtstrip, en een verlicht Volkswagen-logo in de grille. Binnenin biedt de auto extra luxe en comfort, inclusief de Ergo-Active bestuurdersstoel, ArtVelours bekleding, automatische 3-zone airconditioning, en sfeerverlichting. Het Navigatiesysteem Discover Media heeft een groot (32,8 cm) touchdisplay en de IDA spraak-assistent met integratie van ChatGPT. De jubileumuitvoering herken je aan subtiele badges op de B-stijl en het stuurwiel. Bestel nu de eHybride 50 Edition vanaf € 44.490*. De reguliere eHybrid variant komt later beschikbaar.

Bestel nu
De exclusieve Golf eHybride 50 Edition

Golf GTE: sportieve kant van efficiency

Met zijn krachtige 200 kW/272 pk plug-in hybride aandrijflijn accelereert de Golf GTE in slechts 6,6 seconden van 0 naar 100 km/u. Zijn uitrusting is niet alleen sportief maar ook geavanceerd, met highlights zoals IQ.Light matrix LED-koplampen, 17 inch lichtmetalen velgen en een sportief interieur in voornamelijk zwart. Geniet van verwarmde Topsportstoelen, een multifunctioneel stuurwiel met lederen bekleding en verwarming, rijprofielselectie, Navigatie Discover Media en meer. Bestel de sportieve Golf GTE nu vanaf € 49.990*.

Bestel nu
Golf GTE: sportieve kant van efficiency

Geavanceerde Technologie en Efficiëntie van de Golf Plug-in Hybride

De nieuwe Golf Plug-in Hybride combineert een efficiënte benzinemotor met een krachtige elektromotor, wat resulteert in een ultieme rijervaring met lage emissies. Deze hybride aandrijflijn zorgt ervoor dat bestuurders kunnen profiteren van de voordelen van elektrisch rijden zonder concessies te doen aan de actieradius. De Golf plug-in hybride biedt zowel efficiëntie als kracht.

Geavanceerde Technologie en Efficiëntie van de Golf Plug-in Hybride

Comfort en Innovatie in de Golf Plug-in Hybride

Naast zijn verbeterde actieradius, is de Golf Plug-in Hybride uitgerust met de nieuwste technologieën en comfortvoorzieningen. Denk hierbij aan geavanceerde rijhulpsystemen, een intuïtief infotainmentsysteem en hoogwaardige interieurmaterialen. Deze innovaties dragen bij aan een comfortabele en veilige rijervaring.

Comfort en Innovatie in de Golf Plug-in Hybride

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

De uitgebreide elektrische actieradius van de Golf Plug-in Hybride draagt bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en brandstofverbruik, wat hem een milieuvriendelijke keuze maakt. Dit model stelt bestuurders in staat om een duurzamere levensstijl te omarmen zonder in te leveren op prestaties.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Stel de Golf plug-in hyrbide samen

De nieuwe Volkswagen Golf eHybrid 50 Edition en GTE zijn vanaf nu samen te stellen en staan in juli bij ons in de Volkswagen showrooms.

Bestel nu
Stel de Golf plug-in hyrbide samen

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.__** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.