Mobiliteitsbudget

De meeste organisaties geven ieder jaar forse bedragen uit aan woon- en zakelijke reizen van hun medewerkers. Voor veel organisaties is de mobiliteit dus een van de grootste kostenposten. Belangrijk voor werkgevers is het dan ook beheersbaar houden en verlagen van de kosten met behoud van de mobiliteit van de werknemers. Daarnaast veranderen de wensen van werknemers en is een flexibele invullen van de mobiliteit een veelgehoorde behoefte.

Vallei Auto Groep biedt een oplossing voor de gewenste mobiliteit. Vanuit een mobiliteitsbudget kun je jouw werknemers kennis en een keuze laten maken voor private lease!

Wat betekent dit voor uw organisatie:

  • Minder kosten
  • Minder risico
  • Uw werknemers kennis en keuze laten maken met een flexibele mobiliteitsregeling

Stel auto samen, Privé lease je kunt als werkgevers zelf de regels bepalen aan het mobiliteitsbudget. Mobiliteitskosten omzetten naar een vooraf vastgesteld budget voor werknemers kan op diverse manieren. Wij helpen je graag met de invulling hiervan en de introductie naar jouw werknemers. Met het mobiliteitsbudget kiest de werknemer voor private lease. De werknemer kiest zelf een nieuwe private leaseauto uit (wel in de kaders van u vooraf gestelde autoregeling). Voor het private leasen van de auto en alle services die daarbij horen betaalt uw werknemer een vast maandtarief. Bijtelling komt hier niet in voor. De werknemer is zelf verantwoordelijk voor het private leasecontract.