WAT TE DOEN BIJ AUTOSCHADE?

Wat te doen bij autoschade? Schade aan jouw auto is vervelend en komt nooit gelegen, maar welke stappen dien je nu te nemen? Wat moet je regelen? Bij wie moet je zijn en wat moet je doen met de beschadigde auto? Op deze pagina geven wij je antwoord op de belangrijkste vragen rondom autoschade.

Wat te doen met autoschade direct na het schademoment?

Wat te doen met autoschade die direct nadat het schademoment heeft plaatsgevonden? Wij hebben de opeenvolgende handelingen voor je op een rij gezet:

1. Eenzijdige schade aan de auto

Je hebt eenzijdige autoschade wat nu? Bij eenzijdige schade, dus schade aan jouw auto zonder dat daar een andere partij daarbij betrokken is, dien je het schadeformulier in te vullen en dit te melden bij de verzekeraar of leasemaatschappij. Vervolgens kun je contact opnemen met onze schadeherstel afdeling, waar wij jouw schade snel op afspraak zullen verhelpen. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar voor de Vallei regio op 0318 509970. De schade afdeling voor de regio Arnhem/Nijmegen is te bereiken op 024-3817121. Buiten kantooruren kun je het noodnummer bellen dat op de groene kaart vermeld staat.