Nu tot € 2.000 inruilvoordeel

Tijdelijk is jouw auto nóg meer waard dan normaal! Ruil je oude auto in voor een nieuwe Škoda Octavia of Octavia Combi en profiteer tijdelijk van € 2.000 inruilvoordeel.

Actie geldt van 1 december 2023 t/m 31 maart 2024. 

Bekijk de voorraad

Octavia

Voor Zaterdagfamilies die op zoek zijn naar ruimte

De Octavia is dankzij z’n strakke en stoere contouren een hatchback met stijl én heel veel ruimte. Niet alleen fijn voor het oog, maar ook voor het vervoeren van veel bagage dus. De Octavia is bovendien voorzien van de nieuwste infotainmentsystemen en technologieën, zoals Full-LED matrix koplampen, een uitgebreide Virtual Cockpit, twee 10 inch schermen en een Head-up Display. Ontdek de Octavia en personaliseer hem naar jouw eigen wensen.

Ga onbezorgd op weg

De Octavia wordt vernieuwd

De Škoda Octavia is een icoon binnen de Škoda-modellen. De vernieuwde Octavia heeft dat succes-DNA volop in zich en gaat door. Het design is aangescherpt, in het interieur valt het nieuwe infotainmentsysteem met 13 inch display op en doet ChatGPT zijn intrede. In de nieuwe motorenrange zijn diverse 1.5 eTSI mild-hybridevarianten beschikbaar. De nieuwe Octavia wordt in het tweede kwartaal van dit jaar in Nederland verwacht.

Lees meer over de nieuwe Octavia

Uitvoeringen

Uitvoeringen

Download brochure
 • Octavia

  Business Edition

  Vanaf € 31.490,-

  • Parkeersensoren voor en achter
  • Full LED achterlichten
  • Driving Mode Select
  • Dynamische richtingaanwijzers
  • Elektrisch te openen en sluiten achterklep
  Ik ben geïnteresseerd
 • Octavia

  Business Edition Plus

  Vanaf € 35.990,-

  • Climate control
  • LED interieurverlichting
  • Full LED achterlichten
  • Adaptive cruise control
  • Side Assist
  Ik ben geïnteresseerd
Octavia

Full-LED matrix koplampen

De koplampen en de achterlichten maken gebruik van moderne LED-technologie. Nieuw voor de Octavia zijn volledige LED matrix koplampen. Door deze technologie kunnen bestuurders altijd met groot licht rijden zonder andere weggebruikers te verblinden. Tot slot zijn ook dynamische richtingaanwijzers aanwezig.

Octavia

De ruimste in zijn klasse

Škoda deelt de ruimte slim in: De Octavia is geen sedan, maar een hatchback. Die biedt een gigantische minimale kofferruimte van 600 liter, maar door de grote achterklep is deze ook nog eens zeer makkelijk te gebruiken. De Octavia Hatchback meet ook met de achterbank neer een indrukwekkende 1.565 liter.

Octavia

Nieuw stuurwiel

Het nieuwe multifunctionele stuurwiel heeft slechts twee spaken en dankzij het multifunctionele gedeelte kunnen 14 verschillende functies bediend worden. Het stuur heeft daarnaast een chromen afwerking en nieuwe schuifknoppen.

Octavia

Nieuw interieurconcept

De middenconsole, de portierbekledingen en het dashboard zijn geheel opnieuw ontworpen. Het dashboard is opgebouwd uit meerdere lagen waarvan de lijnen en kleuren de kenmerkende vorm van de Škoda-grille weerspiegelen. Met het instrumentarium benadrukt de nieuwe Octavia de interieurruimte. Verder heeft Škoda de virtuele cockpit verfijnd en twee 10 inch schermen toegevoegd.

Octavia

Shift-by-wire technologie

In de stijlvolle middenconsole heeft een kleine tuimelschakelaar de plaats van de bekende versnellingspook ingenomen. Het systeem maakt gebruik van de shift-by-wire-technologie die elektronisch communiceert met de gewenste stand van de DSG-transmissie.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

*Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Škoda Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Op de hoogte blijven

Blijf up-to-date met de nieuwste modellen, het laatste nieuws en de scherpste aanbiedingen met onze nieuwsbrief! Ook krijgt u uitnodigingen voor evenementen die wij regelmatig organiseren.