Alerts

De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer* maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg. 

Waarom een elektrische auto?
 

 Zuinig en milieubewust

 Sneller optrekken

 Geen BPM en wegenbelasting

 Voor zakelijke rijders: slechts 8% bijtelling

Volkswagen e-up! Private Lease

e-up

Ver, verder, verst

Van Amsterdam naar Brussel op één lading.

De e-up! is terug van weggeweest. Nog steeds volledig elektrisch, compact en kleurrijk, maar nu krachtiger dan ooit. De actieradius van meer dan 250 kilometer** maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg.

Kies je uitvoering.

Uitvoeringen

Download brochure
 • e-up!

  e-up!

  Vanaf € 26.490,-

  • Radio Composition Phone met Bluetooth telefoonverbinding
  • Smartphone integratie 'maps + more dock' (incl. navigatie app)
  • Twee luidsprekers vóór en twee luidsprekers achter
  • Mobiele online diensten (Car-Net e-Remote)
  • Airconditioning automatisch (Climatronic)
  Ik ben geïnteresseerd
 • e-up!

  e-up! Style

  Vanaf € 26.990,-

  • 16 inch lichtmetalen velgen
  • Zwart dak
  • Parkeersensoren achter
  • Spiegelkappen in carrosseriekleur
  • Achteruitrijcamera
  Ik ben geïnteresseerd
e-up

e-up!

Veilig, comfortabel en relaxed de weg op? Met de e-up! uitvoering zit dat wel goed. Dankzij de automatische airconditioning (Climatronic), rijstrookassistent (Lane Assist) en Radio Composition Phone met Bluetooth-voorbereiding is elke rit een ontspannen rit. En natuurlijk komt je e-up! standaard al met een laadkabel. Heb je daar geen omkijken meer naar.

 

e-up

e-up! Style

Wil jij net dat beetje meer, dan is de Style uitvoering van de e-up! jouw Volkswagen. We snappen dat het oog ook wat wil. Daarom maken we e-up! Style, met 16 inch lichtmetalen velgen, zwarte spiegelkappen en een zwarte dak bovenop de standaard uitrusting, qua looks helemaal af.

 

Actieradius > 250 km*.

Lekker compact, dat is de e-up! wel. En de techniek die in de nieuwe e-up! zit ook. Door alle slimme innovaties hebben we het voor elkaar gekregen om de actieradius flink op te schroeven. De grotere accu zorgt ervoor dat je op één volle accu meer dan 250 kilometer* rijdt. Ideaal voor woon-werkverkeer, want de gemiddelde Nederlander rijdt in slechts 46 kilometer heen en weer naar z'n werk. Voor de laadtijd hoef je het ook niet te laten: in iets meer dan 4 uur zit de accu al voor 80% vol**. Snelladen tot 80% duurt maar 1 uur**.

Topconditie gegarandeerd

We vinden het belangrijk dat jij zo lang mogelijk geniet van je nieuwe e-up!. Daarom ben je verzekerd van:

8 jaar garantie op de accu 

Op de hoogvoltaccu in de e-up! heb je maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde Volkswagen monteur. 

 

2 jaar garantie op de hele auto

Op elke Volkswagen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat je je de e-up! volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden. 

6 jaar onderhoud

De e-up! wordt standaard geleverd tot wel 6 jaar onderhoud (max. 90.000km), waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houd je je e-up! zo lang mogelijk als nieuw.

* Het genoemde aantal kilometers is de indicatieve maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** De indicatieve laadtijd is 4 uur en 8 minuten voor 80% en geldt voor een wallbox op wisselstroom (7,2 kW). Met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) duurt opladen tot 80% maar 1 uur.