Tarraco PHEV: terug van weggeweest

Tarraco PHEV: terug van weggeweest

De Tarraco plug-in hybride maakt zijn comeback in het gamma van SEAT. Een slim samenspel van elektro- en benzinemotor met een elektrische actieradius tot 51 km* en hij heeft alles in huis voor een ontspannen reizen.

Offerte aanvragen

Krachtig en efficiënt

De geëlektrificeerde aandrijflijn is goed voor een vermogen van 245 pk. Daarmee is hij de krachtigste uitvoering van de reeks. Verder heeft hij een actieradius van 51 km*, dit volstaat in veel gevallen voor het regulier woon-werkverkeer. Door de combinatie van de elektromotor en de 1.4 TSI turbobenzinemotor is de Tarraco FR PHEV Business de krachtigste uitvoering binnen de reeks. De standaard automatische DSG-automaat met dubbele koppeling draagt bij aan een ontspannen en dynamische rijervaring. Via de paddles achter het met leer beklede en verwarmde sportstuur zijn de versnellingen ook handmatig te kiezen.

Krachtig en efficiënt

Veelzijdig karakter

De Tarraco PHEV biedt veel. Om te beginnen heeft de Tarraco alle ruimte voor 5 inzittenden én voor genoeg bagage. Met de achterbank in normale positie heeft de bagageruimte een inhoud van 610 liter. Met een volledig neergeklapte achterbank is er zelfs 1.770 liter beschikbaar. Ook het maximale trekgewicht van 1.800 kg draagt bij aan zijn veelzijdige karakter.

Sportieve luxe

De Tarraco PHEV wordt standaard geleverd als FR Business, die een aangename combinatie van sportiviteit en luxe biedt. Standaard zijn bijvoorbeeld LED-koplampen, een sportonderstel, 19 inch lichtmetalen velgen (20 inch optioneel) en kuipstoelen voorin. Voor maximaal comfort is de voorruit warmte- en geluidswerend en daarnaast is een automatische 3-zone airconditioning inbegrepen.De 360 graden-camera, de parkeersensoren voor en achter én de automatische inparkeerhulp maken het leven iedere dag weer een stuk makkelijker.

Offerte aanvragen

Nieuws

Meer nieuws

Ik heb interesse

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden van Vallei Auto Groep. Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het gebruik hiervan is onderworpen aan het Google Privacy beleid en de Googlegebruiksvoorwaarden .

_*) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. _