Terug in de line-up: de Leon e-Hybrid PHEV

Terug in de line-up: de Leon e-Hybrid PHEV

De SEAT Leon en Leon Sportstourer zijn weer beschikbaar met een efficiënte plug-in hybride aandrijflijn. De Leon e-Hybrid legt de nadruk op elektrisch rijden, maar kan naadloos overschakelen naar brandstof voor extra power. Met een krachtig systeemvermogen van 150 kW/204 pk en het sportieve FR PHEV Business Intense uitrustingsniveau voldoet hij aan al je wensen.

Offerte aanvragen

Direct contact opnemen

Ben jij geinteresseerd in één van onze modellen? Neem dan contact met ons op of bekijk direct de voorraad.

Het temperament van de Leon krijgt letterlijk en figuurlijk een boost met de terugkeer van de 1.4 TSI e-Hybrid-modellen. De direct ingespoten 1.4 TSI turbomotor werkt namelijk samen met een krachtige elektromotor en een DSG-automaat. Het systeemvermogen van de aandrijflijn bedraagt 150 kW/204 pk. Daarmee zijn de Leon e-Hybrid-modellen de krachtigste uitvoeringen binnen de range. De plug-in hybride technologie biedt ook aanzienlijke voordelen op het gebied van efficiency. Naast een lage CO2-uitstoot vanaf slechts 25 g/km, zorgt de krachtige 12,8 kWh batterij bijvoorbeeld voor een indrukwekkende elektrische actieradius van maar liefst 63 kilometer** (62 km** voor de Sportstourer). Deze ruime gecombineerde actieradius draagt bij aan een ontspannen rijervaring, zelfs tijdens langere ritten. Bovendien kunnen de Leon e-Hybrid-modellen trailers met een gewicht tot 1.500 kg trekken, waardoor ze ideaal zijn voor vakanties, kleine verhuizingen en vrijetijdsactiviteiten.

Sportiviteit als basis

De Leon 5-deurs en Leon Sportstourer met plug-in hybride technologie worden standaard geleverd in het FR PHEV Business Intense uitrustingsniveau. Dit niveau belichaamt vanaf het begin maximale sportiviteit. Het omvat standaard features zoals 17-inch lichtmetalen velgen, het FR-onderstel voor een sportieve rijervaring, diverse FR designdetails (waaronder de bumpers, instapverlichting, en Cosmo Grey-afwerking van de grille en buitenspiegels), evenals sportstoelen met opvallende rode stiksels. De indrukwekkende uitstraling wordt verder versterkt door de Full LED-verlichting met dagrijverlichting in een kenmerkende vorm.

Sportiviteit als basis

Beide modellen beschikken standaard over een navigatiesysteem met 25,4 cm touchscreen, draadloze Apple Carplay en Android Auto, SEAT Connect, slimme sfeerverlichting en een met leder bekleed, multifunctioneel én verwarmbaar stuur. Hightech features dragen bij aan een veilige en relaxte rijervaring. De Leon PHEV-modellen beschikken bijvoorbeeld over parkeersensoren voor en achter, Predictive ACC (automatische afstand- en snelheidsregeling), automatische inparkeerhulp en achteruitrijcamera. Side Assist met uitparkeerassistent, fileassistent, uitstapwaarschuwing, Travel Assist en Emergency Assist ronden het aanbod van rijassistentiesystemen af.De krachtige en luxe Leon 1.4 TSI e-Hybrid FR PHEV Business Intense is direct leverbaar vanaf € 42.850*. (Sportstourer vanaf € 44.050*). Vier jaar garantie is altijd inbegrepen.

Offerte aanvragen

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie seat.nl.

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Nieuws

Meer nieuws

Ik heb interesse

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden van Vallei Auto Groep. Deze website is beveiligd met reCAPTCHA en het gebruik hiervan is onderworpen aan het Google Privacy beleid en de Googlegebruiksvoorwaarden .