Subsidieregeling Elektrische auto's € 4.000.

Om de verkoop van elektrische auto's te stimuleren heeft de Nederlandse overheid een subsidieregeling ingesteld die het kopen van een elektrische auto nu nog aantrekkelijker maakt. Zo krijg je bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto nu € 4.000 overheidssubsidie en bij een gebruikte elektrische auto € 2.000 subsidie. Deze subsidieregeling is ook geldig in combinatie met private lease of een financiering, waarbij de subsidie € 83 per maand bedraagt. Ontdek alle voorwaarden om subsidie te ontvangen hier. 

De Volkswagen e-Golf:  de elektrische auto die je verder brengt.

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer, en dat tegen een bijtelling van slechts 4%. De e-Golf herken je van buiten aan de blauwe design-accenten en LED verlichting. Van binnen is de e-Golf standaard uitgerust met de meest luxe opties. De e-Golf is te koop vanaf € 34.005.

De e-Golf ervaren

Ik ben geïnteresseerd

E-ASY OP WEG: SLIMME LAADPUNTEN

Vallei Auto Groep biedt de slimme laadpunten van e-asy op weg. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft e-asy op weg twee slimme laadpunten geselecteerd voor thuis of op de zaak. Onderweg laden bij ruim 100.000 laadpunten in Europa kan eenvoudig met de e-asy op weg laadpas of handige laadsleutelhanger. Onze e-asy op weg adviseurs helpen je graag verder om de meest passende laadoplossing voor jou samen te stellen. Daarbij wordt rekening gehouden met de laadbehoefte, de mogelijkheden van de elektriciteitsaansluiting, het laadstation en niet te vergeten de laadmogelijkheden van de auto.

Meer over laadoplossingen

 

Uitvoeringen

Uitvoeringen

Download brochure
 • e-Golf

  e-Golf

  Vanaf € 34.005,-

  • Velgen 'Astana', 16 inch lichtmetaal
  • Bekleding , stof 'Merlin' met blauw stiksel
  • Zijskirts in carrosseriekleur
  • Vierdeurs uitvoering met elektrische ramen
  • Buitenspiegels elektrisch instel- en verwarmbaar
  Ik ben geïnteresseerd

Luxe e-Golf uit voorraad

Wil jij direct wegrijden in een nieuwe elektrische auto? Dat kan bij ons! Wij hebben namelijk meerdere ruim uitgeruste Volkswagens e-Golf op voorraad. Vanbinnen zijn deze voorraadmodellen standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'. Direct wegrijden in een luxe uitgeruste e-Golf? 

Bekijk onze voorraad e-Golf

Innovatief & 100% elektrisch.

De e-Golf is er in één uitvoering, die extra rijk is uitgerust. Multi Collison Braking, parkeersensoren en full LED koplampen zorgen voor een veilige rit. Ook aan comfort ontbreekt er niets: zo is hij uitgerust met automatische airco, de Mijn Volkswagen App-module en comfortstoelen vóór. De e-Golf rijdt zoals je van een Golf gewend bent, maar dan volledig elektrisch. In 9,6 seconden trek je op van 0 tot 100km/u en op één acculading kom je tot 230 km* ver.

Altijd een rijke uitrusting

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Geen CO2-uitstoot.

De e-Golf draagt bij aan duurzaam ondernemen. Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de e-Golf geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Als je voor het HollandseWind® laadabonnement van Eneco kiest, laad je overal in Nederland 100% groene stroom die uitsluitend is opgewekt door windmolens in Nederlandse windparken. Deze HollandseWind® stroom maakt elektrisch rijden echt CO2-neutraal.

Volkswagen e-Golf in vogelvlucht

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld.

Ik heb interesseMerk
Model
Uitvoering
Bouwjaar
Brandstof

Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen. Contactreden valt binnen deze categorie: Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info. De lead wordt opgevolgd door: De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter). - PON's Automobielhandel B.V. - Callcenter Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via: E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Er was een probleem met het verzenden. Controleer de melding(en) en probeer het opnieuw.

Let op! Wilt u een proefrit aan huis? Dan gelden er voorwaarden (o.a. binnen een straal van 35km). De proefrit wordt altijd in overleg met de verkoopadviseur ingepland.