Volkswagen Long Life Onderhoud

Zorg met Volkswagen Long Life Onderhoud dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft. De Volkswagen Long Life Service geldt voor bijna alle Volkswagenmodellen*. Een aantal modellen zoals de Up!, Golf GTE en de Passat GTE kennen een afwijkend onderhoudsinterval en hebben dus ander onderhoud nodig.

Bijna alle Volkswagen modellen vanaf bouwjaar 2001 hebben standaard verlengde onderhoudsintervallen. Op basis van uw rijgedrag bepaalt de boordcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of twee jaar (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Afhankelijk van kilometerstand en leeftijd van de auto of van de geconstateerde slijtage worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst.

Een onderhoudsservice voor de modellen jonger dan 2014 bestaan uit 2 elementen: een olieservice en een inspectieservice. Dit is anders dan een Volkswagen grote beurt, omdat uw auto er opnieuw tot 30.000 kilometer of tot twee jaar tegenaan moet kunnen. De boordcomputer geeft een melding wanneer u welke service kunt verwachten. De inspectieservice dient voor het eerst na 2 jaar of maximaal 30.000 km uitgevoerd te worden, daarna elk jaar of 30.000 km. De olieservice dient bij maximaal 2 jaar of 30.000 km uitgevoerd te worden, afhankelijk van gebruik en rijstijl.

Kleine beurt

Olie service + inspectie.

De vaste Kleine onderhoudsbeurt vindt elk jaar of bij maximaal 15.000 km plaats.

Er is een simpele manier om je Volkswagen in topconditie te houden: vakkundig en regelmatig onderhoud. Bij een Kleine onderhoudsbeurt wordt je Volkswagen elk jaar of bij maximaal 15.000 km vakkundig onder handen genomen.

Werkzaamheden tijdens de kleine beurt:
 • Motorolie en oliefilter vervangen
 • Remschijven- en blokken op dikte controleren
 • Gratis APK-Keuring

Grote beurt

Olie service en uitgebreide inspectie.

De vaste grote onderhoudsbeurt vindt elk jaar of bij maximaal 30.000 km plaats.

Er is een simpele manier om je Volkswagen in conditie te houden: vakkundig en regelmatig onderhoud. Bij een Grote onderhoudsbeurt wordt je Volkswagen om het jaar of bij maximaal 30.000 kilometer vakkundig onder handen genomen.

Werkzaamheden tijdens de grote beurt:

 • Gratis APK-Keuring
 • Motorolie en oliefitler vervangen
 • Remschijven- en blokken op dikte controleren
 • Inspectie essentiele onderdelen op werking
 • Uitlezen auto
 • Bijvullen en controle diverse vloeistoffen

Kosten Volkswagen Long Life Onderhoud Service

Er is al een Volkswagen Long Life onderhoudsbeurt vanaf  € 175. Wilt u precies weten wat kosten zijn van een Long Life Service voor uw Volkswagen? Vraag een offerte aan en maak direct een afspraak.

Vallei Auto Groep, service, long life onderhoud

Is uw Volkswagen toe aan Long Life Onderhoud service?

Of u toe bent aan Long Life Service verschijnt automatisch in beeld bij de boordcomputer van uw Volkswagen. Als het rijgedrag gunstig is zal dit moment bij maximaal 30.000 kilometer of bij elke twee jaar zijn. Bent u niet zeker of u wel of niet onderhoud nodig heeft?

Vraag een offerte aan

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.