Volkswagen Service Dialoog

Wilt u vooraf exact weten hoe het met de conditie van uw Volkswagen is gesteld? Bij Vallei Auto Groep kunt u met Volkswagen Service Dialoog uw ervaringen delen met een speciaal hiervoor opgeleide autotechnicus. Op uw verzoek kunt u op en vooraf afgestemd tijdstip samen met een monteur of service adviseur (voorafgaand aan een reparatie of onderhoudsbeurt) een visuele controle van uw auto laten verrichten.

Samen komt u tot een plan van aanpak voor onderhoud of eventuele reparatie van uw Volkswagen. Door uw dagelijkse ervaringen met uw auto te combineren met onze kennis van techniek, garanderen wij de beste zorg voor uw Volkswagen!

Hoe werkt de Service Dialoog?

Service Dialoog is het alternatief voor de traditionele service-afspraak. Op een van te voren bepaald tijdstip, zal de Vallei Auto Groep-technicus in uw bijzijn de inspectie uitvoeren en een diagnose stellen. Deze inspectie omvat een vast aantal punten en duurt ongeveer 25 minuten. Onze technicus adviseert u over de eventueel te vervangen onderdelen en het benodigde onderhoud. Tevens wordt u geïnformeerd over de conditie van uw Volkswagen.

Indien nodig, volgt er in geval van een reparatieverzoek een proefrit, waarbij u onze technicus concreet kunt wijzen op een eventuele onvolkomenheid. Een vakkundige uitleg over het onderhoud en reparaties van uw Volkswagen is als vanzelfsprekend bij deze inspectie inbegrepen.

Werkzaamheden en kosten zijn vooraf al bekend

Onze service adviseur stelt vrijblijvend een offerte voor u op. U heeft dus vooraf een goed beeld van wat er aan uw auto gaat gebeuren, welke kosten hieraan verbonden zijn en wanneer uw Volkswagen gereed zal zijn. De inspectie tijdens de Service Dialoog is gratis!

Volkswagen service dialoog

De voordelen in het kort:

  • Persoonlijk advies op maat
  • Betrokken bij de kennis achter de techniek
  • Geen wachttijden
  • Vooraf duidelijkheid over de offerte
  • Vooraf duidelijkheid over eventueel te verrichten reparaties
Service Dialoog
volkswagen service dialoog, Volkswagen Bedrijfswagens service dialoog

Bekijk de video en ontdek de voordelen van de Volkswagen Service Dialoog