Let op! Op woensdag 13 december sluiten onze vestigingen om 17:00 uur. Heb je vragen? Neem contact met ons op.

×

Nu in de showroom: de Audi Q8 Sportback e-tron

De Audi e-tron was de eerste volledig elektrische Audi. Nu is het tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. We verwelkomen de Audi Q8 Sportback e-tron.

Bekijk de Q8 Sportback e-tron

Gratis laadpaal t.w.v. € 1.400!

Vallei Autolease maakt het rijden van een elektrische auto een stuk gemakkelijker. Bij aanschaf van een elektrische Audi krijg je nu tijdelijk een laadbox van Cube Charging t.w.v. € 1.400* cadeau!

*Ook regelt Cube Charging de aansluiting bij jou thuis. Kosten van deze aansluiting zijn voor eigen rekening


Deze actie is geldig t/m 31-12-2023

 

Audi e-tron Sportback private lease

Een Audi e-tron Sportback private leasen lijkt met al zijn voordelen een slimme keuze, en dat is het ook! Als berijder kun je zorgeloos genieten van een gloednieuwe e-tron Sportback zonder nog te hoeven denken aan bijkomende randzaken. Deze zaken neemt Vallei Auto Groep op zich, zodat je optimaal kunt genieten van het rijplezier. Het enige wat je nog hoeft te doen is laden. de rest regelen wij.

Bereken jouw private lease tarief

Toonaangevend fraai

De nieuwe Audi e-tron Sportback is zowel sportief als elegant. Onderaan de portieren is visueel inzichtelijk gemaakt waar het accupakket is te vinden. Bovendien maakt dit vormgevingselement de auto optisch lager. Aan de voorkant is de grote singleframe-grille aanwezig, in dit geval voorzien van verticale spijlen. Aan de achterkant is de dalende daklijn de blikvanger, precies zoals u van een Sportback verwacht.

Audi e-tron Sportback

Uitvoeringen

 • e-tron sportback

  edition

  Vanaf € 68.814,99

  • LED koplampen / achterlichten
  • Volautomatische airconditioning
  • Multifunctioneel lederen stuurwiel met paddels
  • MMI navigatie plus met ‘Audi Touch Respons’
  Ik ben geïnteresseerd
 • e-tron sportback

  e-tron S Sportback

  Vanaf € 88.814,99

  • 23 mm bredere wielkasten
  • S specifieke voorbumper, achterbumper en difussor
  • S logo’s in exterieur en interieur
  • Adaptive air suspension sport
  • Lichtmetalen velgen 20" “5-V-spaak”-design
  Ik ben geïnteresseerd

Ik ben geïnteresseerd

Audi e-tron Sportback | Vallei Auto Groep

Audi e-tron 50

 • Max. vermogen

  230 (313) kW( pk)

 • Topsnelheid in km/h

  190 begrensd

 • Actieradius tot

  341 km

e-tron sportback

Een sportief en aantrekkelijk design

De aflopende daklijn van de nieuwe Audi e-tron Sportback past goed bij zijn sportieve uitstraling. Hier staat een dynamische auto met een vooruitstrevend karakter. Binnenin is sprake van een elegante ambiance, die u kunt versterken met opties zoals de design selection-aankleding.

Audi e-tron 55

 • Max. vermogen

  300 (408) kW (pk)

 • Topsnelheid in km/h

  200 begrensd

 • Actieradius tot

  409 km

e-tron sportback

Vooruitgang is niet te stoppen

De Audi e-tron Sportback is er met diverse innovatieve technologieën. Daartoe behoren zeker de optionele cameraspiegels, waarbij het spiegelglas is vervangen door camera’s aan de buitenkant en beeldschermen binnenin. Net zo modern is ‘MMI navigatie plus met MMI touch response’, de topper uit ons infotainmentaanbod. Via deze interface heeft u ook toegang tot de onlinetoepassingen van Audi connect.

Vooruitgang is niet te stoppen

De Audi e-tron Sportback is er met diverse innovatieve technologieën. Daartoe behoren zeker de optionele cameraspiegels, waarbij het spiegelglas is vervangen door camera’s aan de buitenkant en beeldschermen binnenin. Net zo modern is ‘MMI navigatie plus met MMI touch response’, de topper uit ons infotainmentaanbod. Via deze interface heeft u ook toegang tot de onlinetoepassingen van Audi connect.

SLIMME LAADPUNTEN

Vallei Auto Groep biedt de slimme laadpunten van Cube Charging. Onderweg laden bij ruim 100.000 laadpunten in Europa kan eenvoudig met de laadpas of handige laadsleutelhanger. Onze mobiliteits adviseurs helpen je graag verder om de meest passende laadoplossing voor jou samen te stellen. Daarbij wordt rekening gehouden met de laadbehoefte, de mogelijkheden van de elektriciteitsaansluiting, het laadstation en niet te vergeten de laadmogelijkheden van de auto.

Meer over laadoplossingen

e-tron sportback

Geen brug te ver

Het is bekend: elektrisch rijden neemt een hoge vlucht omdat u moeiteloos langere afstanden kunt overbruggen. Dankzij het 95 kWh-accupakket heeft de Audi e-tron Sportback 55 quattro een actieradius van 409 kilometer.** Tijdens uitrollen en afremmen wint de auto energie terug. Dat gebeurt in meer dan negentig procent van de situaties waarin u geen gas geeft.

e-tron sportback

Wij maken het leuker en gemakkelijker

Stroom tanken is gemakkelijk. Stekker erin en klaar. Net zoals u uw smartphone oplaadt, maar dan met een andere kabel. U doet dit meestal terwijl u iets anders doet: werken, slapen, winkelen. Voor snel bijladen tussendoor zijn er de snelladers, bijvoorbeeld langs de snelweg. Met een optionele Shuttel mobiliteitspas en eventueel een eigen laadpunt thuis en/of op de zaak is elektrisch rijden absoluut zorgeloos.

Onderweg opladen

 • Laadvermogen

  150 kW

  Maximaal

 • Laadsnelheid

  30 minuten

  Accu opladen tot 80%

 • Laadpunten

  65.000

  In 16 Europese landen

e-tron sportback

Thuis opladen

Om ervoor te zorgen dat u uw Audi e-tron Sportback thuis of op de zaak veilig en snel kunt opladen, biedt Audi een volledige thuislaadoplossing inclusief laadpaal en installatie en een laaddruppel om ook onderweg te laden. Shuttel, de partner van Audi, levert het slimme laadpunt ‘ICU eve mini’ inclusief loadbalancing. De loadbalancing zorgt ervoor dat uw auto vanzelf minder hard gaat laden als uw huishouden om meer elektrische capaciteit vraagt.

e-tron sportback

Publieke laadpunten

De Audi e-tron Sportback in de wijk opladen Bij aanschaf van de Audi e-tron Sportback kunt u kiezen voor de laadoplossing van Shuttel of voor de Audi e-tron Charging Service. Met de Shuttel-mobiliteitskaart heeft u toegang tot meer dan 65.000 laadpunten in zestien landen in Europa. De mobiliteitskaart geldt ook voor de gloednieuwe 150-kW snelladers van het Ionity-netwerk. Met de Audi e-tron Charging Service heeft u toegang tot een van de grootste openbare oplaadnetwerken van Europa met meer dan 110.000 oplaadpunten in 21 Europese landen.

Ruimte voor al uw ideeën

De Audi e-tron Sportback is niet alleen sportief, maar zeker ook praktisch. Dat zult u iedere dag opnieuw ervaren. Zo heeft de kofferbak een volume van 615 liter en met neergeklapte achterbankleuning zelfs 1.655 liter. Die achterbank zit comfortabel. Achterinzittenden hebben veel hoofd- en beenruimte.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.