Volkswagen private lease.

Private lease een Volkswagen vanaf € 199,- p.m.*

Volkswagen private lease via Vallei Auto Groep. Dat betekent een keuze voor rijden zonder zorgen. Rijden, terwijl wij alles van uw private lease Volkswagen regelen. Rijden, met een Volkswagen private lease auto van uw keuze, waarbij u zelf alleen de brandstof en een maandelijks premie betaalt. Het onderhoud, eventuele reparaties, het vervangen van banden, hulp bij pech en wegenbelasting wordt allemaal via Vallei Autolease voor u geregeld. Uw VW private lease auto is daarbij uiteraard allrisk verzekerd en bij het aflopen van het contract kunt u vervolgens weer een nieuwe private lease VW (of een ander merk) kiezen. Het is vervolgens ook mogelijk om de auto volledig over te nemen.

Volkswagen private lease met een ruim aanbod aan modellen

Volkswagen private lease betekent bij Vallei Autolease dat u kunt kiezen uit een groot aantal modellen. Voor uw Volkswagen private lease auto kunt u bijvoorbeeld gaan voor de private lease Volkswagen up!. U kunt echter ook gaan voor een private lease Volkswagen Golf, of een private lease VW Tiguan. Uw keuze wordt natuurlijk bepaald door de eisen die u aan uw lease auto wenst te stellen. Bent u op zoek naar een comfortabele stad-auto dan is de Polo een goede keuze. Een auto die bij ons zowel in 3-deurs als 5-deurs uitvoering beschikbaar is. Wanneer u een auto met hoge instap zoekt, is de Volkswagen T-Roc een ideale keuze. Vallei Autolease kan u diverse opties bieden.

Volkswagen up!

Vanaf € 199,- per maand.

Volkswagen private lease

Volkswagen Polo

vanaf € 285,- per maand

Volkswagen private lease

Volkswagen Golf

Vanaf € 349,- per maand

Volkswagen private lease

Volkswagen T-Roc

vanaf € 425,- per maand

Volkswagen private lease

Volkswagen Tiguan

Vanaf € 469,- per maand.

Volkswagen private lease

Volkswagen private lease met ons simpele stappenplan

Het stappenplan dat wij voor u hebben opgesteld leidt u eenvoudig door de Volkswagen private lease aanvraag heen. U kiest uw favoriete VW private lease auto en past het vooropgestelde leasecontract aan. U kunt daarna de uitvoering van uw private lease Volkswagen nog aanpassen en tenslotte vraagt u een offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk met u in contact, zodat u spoedig over uw leaseauto kunt beschikken. Voor vragen of hulp kunt u ons bereiken op 0318 – 509 996 of via het contactformulier. Geniet nu van uw private lease Volkswagen!

Wat is private lease?

Private lease betekent: onbezorgd in een gloednieuwe auto rijden voor een vast maandbedrag, gedurende een voor jou ideale periode. De auto blijft eigendom van je leasemaatschappij. Als particulier loop je 0% risico en hoef je geen grote investering te doen. Behalve af en toe tanken is er niets om je druk over te maken. Je houdt dus budget over voor andere leuke dingen en profiteert van véél voordelen. Dát is pas vrijheid. Jij regelt de brandstof en wij de rest. Lees meer over het Keurmerk Private lease.

private lease keurmerk

Ik heb interesse in Volkswagen private lease

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.