Volkswagen proefrit

Volkswagen proefrit aanvragen? Dat is erg eenvoudig bij Vallei Auto Groep. U hoeft slechts het onderstaande formulier in te vullen en wij nemen spoedig contact met u op voor een proefrit met een Volkswagen model uit ons assortiment. Wij vinden het zeer belangrijk dat u zeker weet dat de juiste keuze wordt gemaakt bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Een proefrit maken biedt daarbij uitkomst. Zo kunt u vrijblijvend uw potentieel nieuwe auto testen en komt u nooit meer voor verrassingen te staan.

Lees meer

 Volkswagen proefrit: diverse modellen

Bij de proefrit met onze Volkswagen modellen is er een ruime keuze uit 15 verschillende modellen. Uiteraard zijn geen kosten verbonden aan de Volkswagen proefrit. Het is dus ook mogelijk om diverse modellen tegen elkaar af te wegen. Onze ervaren medewerkers leggen u graag alle specificaties uit van het desbetreffende model en geven u daarna de mogelijkheid om de proefrit Volkswagen zelf te beleven. Ziet u zichzelf al rijden in één van de prachtige modellen van Volkswagen? Een proefrit maken bij Vallei Auto Groep geeft u de mogelijkheid om dit binnenkort te ervaren.

Volkswagen proefrit maken voor de aanschaf

Als u van plan bent om een nieuwe auto aan te schaffen, dan is het belangrijk dat uw beeld bij de auto ook daadwerkelijk klopt in de praktijk. Om daarachter te komen, kiest u voor een Volkswagen proefrit bij Vallei Auto Groep. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit, waardoor wij u graag laten genieten van een onvergetelijke ervaring tijdens een proefrit van Volkswagen in één van onze prachtige Volkswagen modellen. Geef jezelf de mogelijkheid om alles van de Volkswagen te testen. U zult van een proefrit maken absoluut geen spijt krijgen.

Volkswagen proefrit nu aanvragen

Krijg een goede indruk van uw toekomstige auto door een proefrit te maken bij Vallei Auto Groep. Laat u aangenaam verrassen door de Volkswagen proefrit snel in te plannen. Vul hiervoor onderstaand formulier in of maak gebruik van de chatfunctie op onze website. Wij zien u graag snel terug bij Vallei Auto Groep voor een Volkswagen proefrit.

 

Volkswagen Proefrit aanvragen

 • Voer a.u.b. datum voorkeur in. Gewenste datum pas definitief na bevestiging van verkoopadviseur.
 • Voer a.u.b. tijdsvoorkeur in. Gewenste tijd is pas definitief na bevestiging van verkoopadviseur.
  :
  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon.