Volkswagen Airco onderhoud

Zonder airco onderhoud kunnen vitale onderdelen van het aircosysteem van uw Volkswagen schade oplopen. Laat de airco van uw auto daarom regelmatig checken door middel van een volkswagen airco check of airco onderhoudsbeurt. Dan voorkomt u problemen en onvoorziene kosten. Maak direct een werkplaatsafspraak.

Aircocheck

De aircocheck aan uw Volkswagen is nu tijdelijk GRATIS. Tijdens de check controleren we onder meer de temperatuur en voeren we een visuele controle van de belangrijkste onderdelen uit. Op basis van de Aircocheck krijgt u een advies voor een eventuele Airco onderhoudsbeurt.

Airco onderhoudsbeurt

Door zeer kleine lekkages in de leidingen, slangen en koppelingen in het aircosysteem, kan de airco van uw volkswagen het (zeer vluchtige) koudemiddel verliezen. Dit veroorzaakt een verminderde koelcapaciteit en kan schade aan het systeem veroorzaken, doordat niet alleen het koudemiddel ontsnapt, maar ook olie die voor de smering van het systeem zorgt.

Tijdens de airco onderhoudsbeurt (inclusief aircocheck) wordt het aircosysteem vacuüm gezogen, waardoor vocht uit het systeem verwijderd wordt en er eventuele lekkages ontdekt kunnen worden. Hierna wordt het systeem met nieuw koudemiddel en een fluorhoudende olie gevuld. Deze olie zorgt ervoor dat we in een later stadium makkelijker een lekkage kunnen traceren.

Reparatie van lekkages en andere mankementen is niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Is er bij uw auto reparatie nodig? Vallei Auto Groep beschikt over specialistische apparatuur om uw aircosysteem inwendig schoon te spoelen. Wij voeren de reparatie alleen uit na advies en in overleg en uiteraard na uw goedkeuring van de offerte.

Schoon en fris het voorjaar in

Tijdelijk bieden wij de Airco onderhoudbeurt aan voor slechts 139 euro inclusief gratis geurbehandeling (normaal € 39), het systeem wordt gedesinfecteerd en bacteriën en schimmels worden verwijderd. Bovendien wordt uw Volkswagen ook nog eens GRATIS gewassen. Met Volkswagen airco onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig.

VW airco onderhoud