Diensten

Vallei Auto Groep biedt diverse diensten aan om uw mobiliteitsbehoefte aan te vullen. Denk aan financiële mogelijkheden zoals financieren, verzekeren en leasing. Vind hier alles voor uw bedrijf.

Advies

Modellen, Maatwerk, Wagenparkbeheer, fiscaliteiten, duurzaamheid, financiering, verzekeren en leasing. Voor alle diensten heeft Vallei Auto Groep wel een expert in huis. Onze experts kunnen u van goed advies voorzien. Zij weten precies wat voor uw mobiliteitsvraag de beste keus is. Kortom, de aangewezen personen voor al uw vragen. Neem contact op.

team experts zakelijk

Maatwerk

Vallei Auto Groep is gespecialiseerd in maatwerk voor uw bedrijfswagen. Onze vestiging in Ede is het grootste bedrijfswagencentrum van Midden-Nederland. Bedrijfswageninrichting is onze specialiteit. Wij voeren het kwalitatieve merk Bott-Vario. Onze maatwerkspecialist Erik de Jong kan u in Ede diverse mogelijkheden laten zien.

Bedrijfswageninrichting

Voor iedere branche bieden wij diverse mogelijkheden voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Als u dagelijks met gereedschap en onderdelen onderweg bent, kunt u niet zonder een slim ingerichte mobiele werkplek. Met het veelzijdigheid van Bott-vario richt u de laadruimte van uw bedrijfswagen precies in zoals u dat wilt. Dankzij de soepel lopende laden (met veiligheidsstop) heeft u altijd alles snel en overzichtelijk binnen handbereik.

Laadruimtebescherming

Om transportschade aan zowel uw bedrijfswagen als de lading te voorkomen, kiest u voor laadruimtebescherming. Voor elk type en model is een perfect passende oplossing beschikbaar.

Onze merken

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de Vallei-regio.

Volkswagen logo
Audi logo
SEAT logo
SKODA logo
Volkswagen Bedrijfswagens logo
Occasions

Financiële diensten

Het uitzoeken van uw auto bij Vallei Auto Groep is een leuk ,maar ook serieus moment. Als u uit het aanbod van aantrekkelijke en betrouwbare modellen bij ons uw keuze heeft gemaakt, wacht u nog een belangrijke beslissing. Gaat u kopen, financieren of leasen? Ook kunt u uw auto(‘s) heel gemakkelijk via Vallei Auto Groep verzekeren.

Verzekeren

Ook uw zakelijke auto kan u bij Vallei Auto Groep optimaal verzekeren. Hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden. Naast de autoverzekering is het ook mogelijk om uw zakelijke auto tegen onverwachte reperatiekosten te verzekeren met de extra garantie en verlengde garantie. De voorwaarden verschillen per merk. Vraag daarom een offerte aan voor een advies op maat.

Waarom Vallei Auto Groep?

Pluspunten  Persoonlijk advies op maat

Pluspunten  Officiële merkdealer

Pluspunten  Totaal aanbieder van mobiliteit

Pluspunten  5 vestigingen in de Vallei-regio

Pluspunten  24/7 bereikbaar

Pluspunten  Erkend Duurzaam gecertificeerd

Financieren

Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor u uw auto op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af.

Bovendien wordt ook bij Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van uw auto. Dat maakt het mogelijk om u een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten.

Voordelen Volkswagen Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Scherpe tarieven dankzij hoge restwaarde
  • Altijd vaste maandlasten
  • Speciale autofinanciering

Operational lease

Wanneer u uw financiële middelen wilt blijven aanwenden voor de kernactiviteiten van uw onderneming, kies dan voor Operational Lease. De inhoud, omvang en daarmee de tarieven van het operational leasecontract zijn geheel af te stemmen op uw wensen.

Het is goed om te weten dat de economische risico’s die autorijden met zich mee kan brengen, uit handen worden genomen. De service van Vallei Auto Groep is erop gericht dat u zorgeloos kunt rijden. Ieder operationeel leasecontract is daarom gebaseerd op een full operational leasevorm.

Vallei Auto Groep is in alle gevallen het enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud én de vervanging van banden voor uw auto. U hoeft dus niet naar een ander, onbekend garagebedrijf om daar bijvoorbeeld de banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor eventuele schadeherstel aan uw auto.

Leasing

Vallei Autolease is een multibrand leasemaatschappij en maakt deel uit van de Vallei Auto Groep. Sinds onze start hebben we een flinke groei doorgemaakt en beheren we op dit moment ruim 1000 auto’s, zowel personen- als bedrijfswagens. Vallei Autolease is een leasemaatschappij met enthousiaste medewerkers met een enorme vakkennis op het gebied van leasing. Niet voor niets hebben wij als slogan ‘Passie voor leasing’.

Bij Vallei Autolease bent u een unieke klant waarvoor wij een pasklare oplossing zoeken op het gebied van mobiliteit. En dat merkt u direct in onze aanpak! Wij bieden u alle mogelijke leasevormen, waarbij we u graag van het juiste en gedegen advies voorzien, zodat u geen omkijken heeft naar de auto die u bij ons least. U least in vertrouwde kring!

Shortlease

Shortlease is een leasevorm waarbij de flexibiliteit van huren wordt gecombineerd met het prijsniveau van leasen. Vallei Autoverhuur speelt met deze shortlease snel en eenvoudig in op uw mobiliteitsbehoefte. Shortlease heeft de toekomst.

Niet alleen vanwege de ideale combinatie van kosten, flexibiliteit en inzet van nieuwe auto’s, maar ook vanwege de afbouw van de huidige BPM-regeling. Het is niet veel duurder dan een full operational lease contract. Het contract kan op elk gewenst moment opzegd worden, zonder enige vorm van boetebeding of welk financieel risico dan ook.

Voordelen van shortlease:

  • Optimale mobiliteit tegen een uiterst concurrerend tarief
  • Vast bedrag per maand
  • Hoe langer de Shortlease, hoe lager het tarief
  • Aanvullende services zoals winterbanden, navigatie, 24 uursalarmservice en brandstofpassen

Vallei Autoverhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit in de Vallei Regio. Vallei Autoverhuur verhuurt alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

Met vestigingen in Wageningen, Ede, Veenendaal en Scherpenzeel kan Vallei Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortleaseconstructies.

Christine van Kruistum

Christine van Kruistum
Accountmanager Shortlease

Vallei Autoverhuur

Reparatie, Onderhoud en Banden

Vallei Auto Groep biedt diverse mogelijkheden voor u als ondernemer om een Reparatie, Onderhoud en Banden contract (ROB) aan te bieden voor uw wagenpark. U betaalt een maandelijks bedrag waar alle zaken voor u geregeld worden. Dit is mogelijk voor al onze merken. Een ROB contract wordt op maat gemaakt en is afhankelijk van de keuze van uw zakelijke auto. Neem daarom contact met ons op, zodat wij u van persoonlijk advies kunnen voorzien.

Remco banden ROB