Certificaat Business Center Dealer

Business Center Vallei Auto Groep ontvangt award.

Wij zijn trots op het behaalde resultaat!

Kwaliteit

Ben van Voskuilen, manager van het Business Center, is trots op het behaalde resultaat. “De certificering bewijst dat wij in ons vakgebied voorop lopen en met onze organisatie klaar zijn voor een volgende stap in de toekomst. Voor advies en begeleiding bij alle voorkomende mobiliteitsvraagstukken zijn wij de aangewezen partner. “
“Zo hebben we één speciaal team voor de zakelijke markt die alle zakelijke mobiliteitsoplossingen aanbiedt. Daarbij maakt het niet uit over welk onderwerp de klant meer informatie wenst. Fiscaliteit, mobiliteit, Total Cost of Ownership of Total Cost of Mobility; bij het Business Center krijg je gegarandeerd antwoord op je vragen.”

Certificaat Business Center Dealer

Gedegen organisatie

“De kracht van de Business Center formule zit ‘m in het feit dat we alle merken en diensten hebben gebundeld en deze vervolgens vanuit een vast team in de markt worden gezet. Vallei Autolease -en verhuur, het Bedrijfswagen Centrum, de binnen- en buitendienst en de afdeling Fleetsales zijn binnen het Business Center over alle merken en vestigingen heen actief. Door de goede samenwerking met de importeur kunnen wij de beste en voordeligste mobiliteitsoplossingen bieden. Als klant pluk je daar de vruchten van. Immers, samenwerken met een partij die z’n zaakjes goed op orde heeft, wekt vertrouwen en werkt in de praktijk wel zo prettig. En dat is precies ons doel,” aldus Ben.

Certificaat Business Center Dealer

Toekomst

Het Business Center van Vallei Auto Groep krijgt binnenkort een eigen herkenbare uitstraling binnen het bedrijf. ‘Nog voor de zomer willen we de identiteit van het Business Center hebben gerealiseerd als ‘kroon’ op het zelfstandige label. Het certificaat is daarbij een schitterende beloning voor de inzet van ons gehele zakelijke team. Overigens zal de borging van de Business Center Formule worden gegarandeerd door jaarlijkse audits. Alleen dan zijn én blijven we de mobiliteitsadviseur in de Vallei-regio.’

Ontdek zelf wat de mobiliteitsadviseurs van het Business Center voor u kunnen betekenen Neem daarvoor contact op met het Business Center van Vallei Auto Groep 0318 – 509 996.