Partners

Vallei Auto Groep heeft een aantal partners waar wij intensief mee samen werken. Hieronder een aantal belangrijke partners op een rij. Zij illustreren de diverse samenwerkingen tussen betrokken bedrijven die een gezamenlijk doel behartigen.

Unica Groep, partners

Unica Groep

De Unica Groep heeft het gehele wagenpark onder gebracht bij Vallei Auto Groep. We gunnen elkaar over en weer de handel waardoor het prettig zaken doen is. Gezamenlijk hebben we een pakket aan mobiliteitsafspraken gemaakt die er op gericht zijn om de Unica Groep te ontzorgen als het gaat om het wagenpark. Zo leveren we op verzoek auto’s door het hele land op locatie af. Onze fleetsalesafdeling is daarbij het aanspreekpunt waardoor er heldere en korte lijnen bestaan. Vanzelfsprekend schrijven we voor Unica Groep service met hoofdletters. Kleine reparaties voeren we direct uit, we hebben een uitgebreide haal- en brengservice, we staan ook buiten de reguliere werktijden klaar en we zorgen voor slim en voordelig onderhoud. Zo doen we er alles aan om de  Vallei Auto Groep voor de Unica Groep daadwerkelijk mobiliteitspartner te laten zijn. Gerard Tijink van de Unica Groep vertelt: “De Unica Groep zet als technische dienstverlener in op integrale dienstverlening. Alleen door bundeling van expertise op het gebied van energie, ICT en installatietechniek komt Unica samen met de klant tot resultaten die verrassen. Door de samenwerking met Vallei Auto Groep  zijn we er van overtuigd een partner te hebben gevonden die echt verstand heeft van ons wagenpark. Bovendien heeft Vallei Auto Groep net als wij effectiviteit, duurzaamheid en het bieden van praktische oplossingen centraal staan. Doordat we beiden de mens centraal stellen, is deze intensieve samenwerking tot stand gekomen en zien we deze dan ook met groot vertrouwen tegemoet.”

Koninklijke Ginkel Groep, partners

Koninklijke Ginkel Groep

De Koninklijke Ginkel Groep groeit al meerdere jaren mee met de Vallei Auto Groep. Zo ondersteunen wij de Ginkel Groep met hun wagenparkbeheer. Wim van Ginkel eigenaar/directeur van de van de van Ginkel Groep vertelt hier over: “Wij hebben bewust voor de samenwerking gekozen, omdat de Vallei Auto Groep alle zorgen wat betreft ons wagenpark van ons overneemt. Vallei Auto Groep denkt groen, levert groen en is groen, net zoals van Ginkel. We zijn niet één van de velen, maar een unieke klant waarvoor wij een pasklare oplossing zoeken op het gebied van mobiliteit. Bovendien verzorgt de Ginkel Groep al jaren de groenvoorziening over de vestigingen heen. Kortom, een samenwerking die wij hopelijk nog jaren kunnen voortzetten.”

Techtron, partners

Techtron Groep

TechTron adviseert en levert elektrotechnische en industriële oplossingen om bedrijven optimaal te kunnen laten functioneren. Het wagenpark dat Techtron bij Vallei Auto Groep heeft ondergebracht, wordt ingezet om het bedrijf te ondersteunen in haar activiteiten. Het is altijd prettig om een goede samenwerking aan te gaan met gerenommeerde bedrijven uit de regio. TechTron is een vooraanstaand bedrijf en wij zijn zeer content dat het bedrijf voor onze producten heeft gekozen. Bovendien voorziet Techtron ons volledig van allerlei elektrotechnische oplossingen zoals de zuinige LED-verlichting in de nieuwe Volkswagen showroom in Veenendaal. Met ons gezamenlijke doel, het verduurzamen van het bedrijf, hebben we een perfecte partner in elkaar gevonden.

Bert van Kruistum, partners

Schildersbedrijf Bert van Kruistum

Wij als Vallei Auto Groep doen al ruim 25 jaar zaken met de Schildersbedrijf Bert van Kruistum. Zo heeft het schildersbedrijf onder andere onze vestiging aan de A12 in de verf gezet en verzorgt van Kruistum het schilderwerk bij verbouwingen. De werknemers gaan professioneel te werk. Ze zijn in staat ons ook tijdens een opdracht te voorzien van tips en verbeteringen. Dit geeft aan dat er niet alleen wordt meegedacht voor een opdracht, maar ook door de vakmensen zelf tijdens de opdracht. Daarnaast bestaat hun wagenpark uit diverse Volkswagen Bedrijfswagens van Vallei Auto Groep, waar alle medewerkers met tevredenheid in rijden.