Welkom bij Vallei Auto Groep Scherpenzeel!

De Volkswagen-dealer om de hoek

Wie graag het beste voor zijn of haar auto wenst, zit altijd op het juiste adres bij Vallei Auto Groep. Wie daarnaast topkwaliteit wenst te combineren met een vertrouwde dorpsmentaliteit, kan niet om onze vestiging in Scherpenzeel heen.

Door de kleinschaligheid krijgt u automatisch een ‘warm deken-gevoel’ dat bovendien wordt versterkt door de vriendelijke benadering van het compacte team. Hier voelt u zich onmiddellijk thuis. Loop gerust mee met de service adviseur naar de werkplaats, wij nemen de tijd om al uw vragen uitgebreid te beantwoorden. Als officieel Volkswagen-dealer hebben wij alle kennis en know-how in huis om onderhoud en reparaties te verrichten aan Volkswagen personen- en bedrijfswagens. Maar ook met een ander merk (bedrijf)auto bent u van harte welkom. Kennis en kunde worden gecombineerd met een persoonlijke aanpak waarbij wij de meeste klanten gewoon bij naam kennen.

Bij Vallei Auto Groep Scherpenzeel kunt u voor uw auto terecht.

Services:

Het karakter van een dorpsgarage wordt bij Vallei Auto Groep Scherpenzeel versterkt door de korte lijnen die een soepele communicatie een stuk eenvoudiger maken. Onze klanten waarderen dat ten zeerste getuige de grote en trouwe klantenkring die ook welkom is voor alleen een kopje koffie of een gezellig praatje. U merkt het: hier wordt professioneel gewerkt zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Ervaar zelf wat wij verstaan onder ‘dealerkwaliteit met dorpsmentaliteit’ en maak een (werk)plaatsafspraak bij Vallei Auto Groep Scherpenzeel!

Heeft u een vraag?

  Hierbij geef ik Vallei Auto Groep B.V. en PON's Automobielhandel B.V. (Audi Nederland, Volkswagen Nederland, SEAT Nederland, ŠKODA Nederland en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland) toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het verwerken van deze aanvraag en contact met mij hierover op te nemen.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie, bedrijfsinformatie, merk/model informatie, overige commerciële info.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en), overige binnen (bv, nv, etc.), importeur / fabrikant, overige (b.v. callcenter).
  - PON's Automobielhandel B.V.
  - Callcenter

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, messaging (sms), telefoon, post.

Spin in het web in Scherpenzeel

Wie het knusse pand van Vallei Auto Groep in Scherpenzeel binnenstapt, wordt verwelkomd door Lyzetta van Heun. Al weer een aantal jaren is zij het vertrouwde aanspreekpunt als het gaat om onderhoud & reparatie van uw auto. Lyzetta is merkbaar enthousiast over ‘haar’ vestiging.

“Wat het werken bij zo’n kleine vestiging zo leuk maakt, is het gemoedelijke klantencontact,” aldus Lyzetta die inmiddels een vertrouwd gezicht is bij de receptie. Zij is verantwoordelijk voor het inplannen van de afspraken met de klanten, auto’s aannemen, klanten informeren over het verloop van het werk, afhandeling van de huurauto’s en een deel magazijnbeheer. “Ons bedrijf heeft het karakter van een echte dorpsgarage en dat maakt de band met de klanten wezenlijk anders en in mijn ogen beter. Er heerst hier een echte ‘ons kent ons’-gevoel wat er voor zorgt dat mensen ook regelmatig voor zo maar een praatje langskomen. Ik vind dat echt geweldig en het geeft het werk een zekere meerwaarde.

Lyzetta van Heun

Service adviseur