Blikschade

Blikschade is ontzettend vervelend en kan op veel verschillende manieren ontstaan. Maar wat wordt er precies verstaan onder de term ‘blikschade’? Bij deze schadesoort is uw auto motorisch nog in orde, maar het oppervlak is gehavend. Het gaat dus eigenlijk over het plaatwerk van de auto. Dit wordt vaak wel verward met lakschade, terwijl het bij lakschade gaat over de laklaag. Bij schade aan het plaatwerk, kan het gaan om een flinke deuk, maar ook om wat kleinere schade. De soort die het meest voorkomt, is een deuk. Waar het ook om gaat, Vallei Auto Groep staat voor u klaar wanneer u schade heeft aan uw geliefde auto.

Blikschade repareren en blikschade herstellen bij Vallei Auto Groep

De schadeherstellers van Vallei Auto Groep repareren de blikschade met oog voor detail. Zij zorgen ervoor dat uw auto er weer netjes uit ziet. Het maakt verder niet uit om wat voor auto of bus het gaat: de schadeherstellers kunnen altijd inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Wanneer wij kleine blikschade repareren, kan er wellicht gebruik worden gemaakt van uitdeuken zonder te spuiten. Hierbij wordt plaatselijk herstel toegepast. Is het probleem groter? Dan zal er gekeken moeten worden naar het onderdeel.
Het fijne van Vallei Auto Groep is dat u kunt rekenen op reële prijzen voor het schadeherstel. Service staat op nummer 1 dus u kunt altijd uitgaan van expertise en nauwkeurigheid van onze professionele en vakkundige medewerkers.

Blikschade herstellen door Vallei Auto Groep

Wilt u blikschade repareren aan uw bus of auto? Aarzel dan niet en neem contact op met Vallei Auto Groep. Contact kan op verschillende manieren gelegd worden. Klik hier om online blikschade te melden. Onze schade afdeling is te bereiken op telefoonnummer 0318 509970. Mailen kan naar info@valleiautogroep.nl, ook kunt u het contactformulier invullen. In ieder geval kunt u uitgaan van goede service bij Vallei Auto Groep!

Blikschade