Lakschade herstellen

Lakschade herstellen in Veenendaal? Dat kan bij Vallei Auto Groep! De oorzaken van lakschade zijn divers. Een klein lichtpuntje is dat de schadesoort geen gevolgen heeft voor de werkzaamheid van de auto. Het is wel erg vervelend wanneer u deze schade heeft aan uw auto. Heeft u te maken met kleine of grote lakschade? Dan lossen wij dit voor u op, zo ziet uw auto er binnen korte tijd weer uit als nieuw. Onze opgeleide monteurs weten als geen ander hoe zij dit op de juiste manier moeten overspuiten, zodat er geen kleurverschil ontstaat op de auto.

Auto lakschade herstellen door Vallei Auto Groep

Bij Vallei Auto Groep is het mogelijk om alle soorten lakschade te herstellen. Gaat het bij u om kleine lakschade? Dan zal dit binnen een korte periode worden hersteld. Gaat het om grotere lakschade aan uw auto of bus? Dan is Vallei Auto Groep de aangewezen partij voor u. Vallei Auto Groep heeft vakkundige monteurs in dienst die iedere klus met zorg behandelen. U kunt dus altijd rekenen op een degelijk en netjes resultaat als het aankomt op lakschade herstellen.
Vallei Auto Groep hanteert een haal en breng service. Laat u uw auto achter bij ons voor reparatie, maar krijgt u geen vervangende auto aangewezen gekregen vanuit de verzekering? Dan kunt u deze bij ons huren.

Neem contact op wanneer u uw lakschade wilt herstellen

Wilt u lakschade herstellen? Dan staat Vallei Auto Groep voor u klaar. U kunt op verschillende manieren in contact komen met Vallei Auto Groep. Klik hier om online lakschade te melden. Bel naar onze schade afdeling op telefoonnummer 0318 509970. Stuurt u liever een mail? Dat kan uiteraard ook. Deze mail kunt u sturen naar info@valleiautogroep.nl. Het contactformulier kunt u invullen op onze website. In ieder geval kunt u uitgaan van de beste service bij Vallei Auto Groep.

Lakschade herstellen